A biztonságos repcetermesztés záloga (x)
Továbbra is érdemes repcét termelni, mivel a termény piaci kilátásai egyértelműen kedvezők, a növényolaj-ipari vállalatok folyamatosan bővítik kapacit...
Továbbra is érdemes repcét termelni, mivel a termény piaci kilátásai egyértelműen kedvezők, a növényolaj-ipari vállalatok folyamatosan bővítik kapacit...
Idén csak kismértékben terjedt tovább a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fertőzés a Pécsi és a Zalai borvidéken, de újabb fertőző gócra eddig nem buk...
Bevezetés A sertéshúsban észlelhetõ idegen szagok közül leggyakrabban az ivari szaggal („kanszag”) találkozunk. Az ivari szaggal az Agro Napló 2001. o...
A sárgaság a hús állomány-elváltozásai között gyakori húsbírálati ok, ezért fontos megismerkedni vele.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.