A biztonságos repcetermesztés záloga (x)
Továbbra is érdemes repcét termelni, mivel a termény piaci kilátásai egyértelműen kedvezők, a növényolaj-ipari vállalatok folyamatosan bővítik kapacit...
Továbbra is érdemes repcét termelni, mivel a termény piaci kilátásai egyértelműen kedvezők, a növényolaj-ipari vállalatok folyamatosan bővítik kapacit...
Idén csak kismértékben terjedt tovább a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fertőzés a Pécsi és a Zalai borvidéken, de újabb fertőző gócra eddig nem buk...
Bevezetés A sertéshúsban észlelhetõ idegen szagok közül leggyakrabban az ivari szaggal („kanszag”) találkozunk. Az ivari szaggal az Agro Napló 2001. o...
A sárgaság a hús állomány-elváltozásai között gyakori húsbírálati ok, ezért fontos megismerkedni vele.
Egy neves japán egyetem kutatásai azt tűzték ki célul, hogy 2040-re növénytermesztő farmot hozzanak létre a Holdon.
A középső országrészben akár tartósan borult maradhat az ég, másutt több-kevesebb napsütés várható
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.