Lecsaptak az élelmiszerhamisító bandára: többeket letartóztattak
A bűnözői csoport hamis bio-jelöléssel árult hagyományos zöldségeket és gyümölcsöket.
A bűnözői csoport hamis bio-jelöléssel árult hagyományos zöldségeket és gyümölcsöket.
A GVH több területen is jogsértő magatartást állapított meg a Biokontroll Hungária Ellenőrző és Tanúsító Nonprofit Kft-nél, valamint a Magyar Biokultúra Szövetségnél.
A mezőgazdaság az egyik legfontosabb ágazatnak számít a globális széndioxid-megkötésében.
Tájékoztatást adott ki a Nébih a szamócapalánta-előállító és -forgalmazó tevékenység végzéséhez szükséges gyümölcsfaiskolai engedélyről.
Növekszik a kereslet a környezettudatos termékek iránt.
A hazai faanyagkereskedelemre is hatással vannak az elrendelt szankciók.
Alacsony gázkibocsátású marhahús-tanúsítvány borzolja a kedélyeket Amerikában.
Ezek a szabályok vonatkoznak a mezőgazdasági járművekre a közlekedésben.
Ezek a legfontosabb tudnivalók.
Olyan cégek, szervezetek csatlakoztak az Európai Unió környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszeréhez, vagyis az EMAS-hoz, amelyek elkötelezett...
Bővítette a tanúsításait a Nébih vízélettani és ökotoxikológiai laboratóriuma.
A Phylazonit a talajközpontú gondolkodás és a baktériumkészítmények elterjesztésének úttörője Magyarországon. Az elmúlt évtizedek szakmai megalapozott...
A Nébih ÁHSZ betiltotta a haltermékek árusítását.
Három új aranyszalagos terméket ismert el az MGE.
Nem minden bio, ami annak látszik.
Exportfejlesztési konferenciát rendez a NAK.
A vásárlói igények sokszor meghaladják a magyar termelőktől származó tej mennyiségét.
Újabb lavina indul?
A járványügyi kurzus már a Nébih távoktatási oldalán is teljesíthető.
Az új rendszer február elsejétől lépett életbe.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.