Óriás lehetőség: ingyenes programot hirdetnek a magyar sütőipari szereplőknek
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A képzés résztvevői az elméletet gyakorlatba is átültették
Szakmai napot szervezett a kamara.
Hűtési technológiákkal ismerkedhetnek meg.
A likőrkészítés bemutatásával folytatódik a "Tanuljunk együtt!" programsorozat
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Folytatódik a kamara "Tanuljunk együtt!" programsorozata.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.
A szecsuáni bors hazánkban még nem terjedt el, pedig stabilan téltűrő, és egyik változata az enyhébb telejen még a lombját is megtartja.
A kisajátított ingatlanok csak átmenetileg válnak állami tulajdonú ingatlanokká, később árverésre, azaz új magántulajdonba kerülnek.
Bár a nappali enyhébb hőmérsékletek és az eső csökkenthetik a hótakarót, sok helyen maradhat fehér karácsony.
Magyarország kiaknázatlan lehetőségeket kínál Európa biomassza-alapú ágazatai és a zöld növekedés számára