Kiderült az igazság a magyar zöldborsóról: ha szereted, ezt tudnod kell
Az idei aszály a konzervipar teljesítményére is negatív hatással volt, gyenge zöldborsótermést vásárolhattak fel az évben.
Az idei aszály a konzervipar teljesítményére is negatív hatással volt, gyenge zöldborsótermést vásárolhattak fel az évben.
Egy egyszerű eljárással hihetetlen mennyiségű fokhagymát lehetne megmenteni a kidobástól.
Egyre több termékben találhatók a cukor helyett más alternatív édesítőszerek, melyek fő előnye, hogy az ezekkel készült élelmiszerek kalóriatartalma alacsonyabb.
Hőkezeléssel tartósíthatunk és fertőtleníthetünk, célja, hogy a mikrobiológiai aktivitás gyakorlatilag megszűnjön, ellenkező esetben a termék megromlik.
Nagynyomású kezelés hatását vizsgálta a nyers húspép minőségi jellemzőire vonatkozóan Visy Anna, aki eredményeivel elnyerte a Német–Magyar Társaság és...
Így lehet pazarlásmentes a karácsony.
Űrhajósoknak kifejlesztett ételeket díjaztak.
Tippek a szamóca ideális tartósításához.
Az egészséges életmód szerves része a gyümölcsökben gazdag táplálkozás, mely többek között magas vitamin- és antioxidáns-tartalommal járul hozzá szerv...
Ezekkel a trükkökkel garantáltan sokáig friss marad a zöldség, gyümölcs.
Állítólag még az öregedés folyamatát is lassítja.
Ha tehetjük, csak így használjuk a fűszernövényeket!
Ilyet még nem láttál!
Verhetetlenek a hagyományos, érlelt, füstös ízjegyek.
Pár hét, és kezdődet a fakemencés szilvaaszalás a Göcsejben.
Nőtt az agrárvállalatok hitelállománya 2018 utolsó negyedévében.
A legújabb technológiák új alapanyagigényt is támasztanak
Az időben elvégzett vetések után lassan sorolni kezdenek a repce táblák. Ilyenkor fokozott figyelmet kell fordítani a repceállomány egységes, zavartal...
A betakarított terményekben a növények természetes biológiai folyamatai nem állnak le azonnal, csak nagymértékben lelassulnak. Ennek során a takarmány...
Idén karácsonykor mélyebben kell a pénztárcába nyúlni, ha diós vagy mákos bejglit sütne valaki otthon.
A támogatás iránti kérelmek benyújtására 2025. január 27-től 2025. március 13-ig tartó időszakban lesz lehetőség.
Az idei évben a hipermarketek és diszkontláncok között intenzív árverseny alakult ki, ami árcsökkentéseket eredményezett a tavalyi évhez képest.
Megjelent az Agro Napló kukoricával foglalkozó különkiadványa.
Veszélyben az ünnep központi dísze? A klímaváltozás és a károsítók is nehezítik a karácsonyfa-termesztők dolgát.