Kapkodnak ezekért az élelmiszerekért az emberek: sokan csapnak le rájuk
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.
Három magyar agrárvállalat, melyek hús és tej, állati takarmány valamint tojástermékek előállítására specializálódtak, bemutatkozhattak Afrikában.
A megtermelt tej minőségét tekintve az USA telepeinek felső öt százalékával van egy szinten a beledi Extra Tej Kft.
Habár az emberek többsége napi szinten fogyaszt valamilyen tejterméket, az óriási választék miatt nem biztos, hogy elég jól ismerjük ezeket.
Csaknem egymilliárd forintból fejleszt tejfehérje-alapú élelmiszert egy konzorcium.
Innovatív tejtermékek fejlesztése és előállítása a célja a MÉK, valamint a FINO FOOD Kft. most induló kutatási és fejlesztési programjának.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Évezredek óta isznak kecsketejet Kelet-Afrikában.
Ólomlábakon jár a magyar termelői ár
A tej továbbra is értékes alapanyag marad.
Az allergiás reakció bármilyen kis mennyiségnél bekövetkezik.
Tízből egy felnőtt nem iszik tejet, de sokkal ijesztőbb, hogy 62 százalékunk savanyított tejterméket sem fogyaszt – derül ki az Országos Táplálkozás é...
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet Outlook konferenciáján mindenre fény derült.
Görögország legészakibb részén több napig tartó tüntetéssorozatba kezdtek a termelők.
A zúzmara és az ónos eső kettőse veszélyt jelenthet a fák ágaira és a vezetékekre.
Óriási kihívás a termelők számára a folyamatosan változó és egyre irreálisabb társadalmi igények kielégítése.
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magáénak akarja a rendkívül értékes anyagot.
A nehézségek miatt csak közepes termés lett pontyból 2024-ben, a süllő viszont szépen fejlődött.