Imádják külföldön ezt a magyar húst: itthon nem kell, pedig van bőven
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
Bemutatjuk idősebb és ifjabb Támba Miklóst, a Támba Családi Holding vezetőit.
Évente mindössze kétadagnyi vadból készült ételt eszünk meg fejenként.
2020 augusztusában adták át a Támba Kft. új vadhúsfeldolgozóját.
A kormány támogatja a vadhús fogyasztását, mondta a miniszterelnök-helyettes.
A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat avatott a Fiwi-Hűt Kft. Bognár Lajos élelmiszer...
Bár a legtöbb növény tavaszig vár pompái megmutatásával, akadnak olyan virágok, melyeket nem zavar a hűvös időjárás.
Napjainkban többféle problémával is meg kell küzdenie a facsemete-termelőknek hazánkban.
Szeptemberben először találkoztak a szakemberek a fehérhátú fakopáncs országos védelmének egységesítéséért.
Magyarországon, az egy évvel korábbihoz képest 12 százalékkal magasabb termelői áron kereskedtek az étkezési búzával október harmadik hetében.
Jócskán kitolódott idén az indián nyár, az utolsó őszi hónapba léptünk és még mindig nagyon meleg volt.