Imádják külföldön ezt a magyar húst: itthon nem kell, pedig van bőven
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
Bemutatjuk idősebb és ifjabb Támba Miklóst, a Támba Családi Holding vezetőit.
Évente mindössze kétadagnyi vadból készült ételt eszünk meg fejenként.
2020 augusztusában adták át a Támba Kft. új vadhúsfeldolgozóját.
A kormány támogatja a vadhús fogyasztását, mondta a miniszterelnök-helyettes.
A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat avatott a Fiwi-Hűt Kft. Bognár Lajos élelmiszer...
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.