Imádják külföldön ezt a magyar húst: itthon nem kell, pedig van bőven
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
Rengeteg a vadhús itthon, de meg is kérik az árát, ezért a legtöbb magyar nem engedheti meg magának.
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
Bemutatjuk idősebb és ifjabb Támba Miklóst, a Támba Családi Holding vezetőit.
Évente mindössze kétadagnyi vadból készült ételt eszünk meg fejenként.
2020 augusztusában adták át a Támba Kft. új vadhúsfeldolgozóját.
A kormány támogatja a vadhús fogyasztását, mondta a miniszterelnök-helyettes.
A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat avatott a Fiwi-Hűt Kft. Bognár Lajos élelmiszer...
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.
A legfrissebb előrejelzések szerint csütörtökön délnyugaton már akár 15 Celsius-fok is lehet.