Zseniális: így védekeznének a szőlő pusztító betegsége ellen az olaszok
Multifunkciós hibrid robotot hozott létre a szőlészetek számára egy olasz vállalkozás.
Multifunkciós hibrid robotot hozott létre a szőlészetek számára egy olasz vállalkozás.
Teljesen környezetbarát növényvédő szerrel rukkoltak elő a holland kutatók a tripszek ellen.
Vegyszerek nélkül, csalogató hatású illatanyagokkal veszik fel a küzdelmet a HUN-REN ATK kutatói a tujákat pusztító kártevőkkel szemben.
Szermaradványok a zöldségekben és a gyümölcsökben: mennyire kell tartani ettől itthon?
Nagynyomású forró vízzel venné fel a küzdelmet a gyomok ellen a német gépipari konszern.
Nem vizsgálja az élelmiszerekben előforduló vegyszerek együttes hatását a szabályozás?
Egyedi kialakítású gyomirtó robotot alkottak a hollandok a répafélék termesztésének megkönnyítésére.
Ökológiai szemléletű növényvédelmi sorozatot és részvételi kutatást indított az ÖMKi hobbikertészeknek.
Úgy tűnik, hogy a növényvédő és rovarirtó szereknek lényegében nincs veszélytelen dózisa.
A legkönnyebben hamis fészkekkel lehet elérni, hogy a darazsak ne költözzenek be a kertünkbe, lakásunkba.
Az ESFA szerint biztonságosak és szermaradvány mentesek az uniós állati eredetű élelmiszerek.
Horror áron adják a szezon egzotikus slágergyümölcsét, ám vannak helyek, ahol olcsóbban is meg lehet szerezni.
A méhek fele elpusztulhat idén.
Az autonóm mezőgazdasági robotok forradalmasíthatják az ökológiai gazdálkodást.
Így vegyük fel a harcot a büdösbogarak ellen!
Egyedülálló ötlettel állt elő a Hartán gazdálkodó család.
Egészséges talajban lesznek egészségesek a növények.
Teljesen átalakította a kertészkedési szokásokat a koronavírus.
Hogyan vehetjük fel a harcot a kerti kártevők ellen vegyszerek nélkül?
Környezetbarát eszközökkel is lehet védekezni ellenük.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.