16 magyar kiállító az amszterdami PLMA szakkiállításon

Agro Napló
Tizenhat kiállító vesz részt az Agrármarketing Centrum (AMC) szervezésében az amszterdami PLMA szakkiállításon – tájékoztatta a marketingcég az Agro Naplót.
Fotó: AMC

Idén 13. alkalommal szervez közösségi megjelenést az amszterdami PLMA szakkiállításon az AMC. A május 21-22-én zajló eseményen a kereskedelmi márkás termékek széles skálája tekinthető meg. Az árumustrán külön pavilonok állnak rendelkezésre az élelmiszergyártók, illetve az egyéb más termékek gyártói számára.

„Az amszterdami kiállítás nagy népszerűségnek örvend kiállítóink körében” – mondta Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum helyszínen tartózkodó ügyvezető igazgatója. Hangsúlyozva: az AMC standja 144 négyzetméteres, és a RAI Kiállítási Központ Park 8-as pavilonjában kapott helyet. Az ügyvezető igazgató azt is kiemelte, hogy a társaság közösségi standjának magyar kiállítói minden rendelkezésükre álló helyet elfoglaltak.

A PLMA árukínálata számos kategóriát felölel: vannak friss és fagyasztott termékek, szárazáruk és italok, kozmetikumok, egészség- és szépségipari termékek, háztartási és konyhafelszerelés, autóápolás, valamint kertészeti cikkek is. Az AMC kiállítói is több  termékkategóriát képviselnek. Megtalálhatóak a kínálatban: a különféle mézek, fagyasztott lepények, üdítőitalok, kolbászok, szalámik, aszalt gyümölcsből készült gyümölcsszeletek, glutén- és laktózmentes gabonapelyhek, zabpehely és müzliszelet termékek, sport termékek, őrölt diót helyettesítő termékek, fűszerpaprika őrlemények és darák, extrudált termékek, fagyasztott pékáruk, fagylalt- és italporok, továbbá gyümölcskonzervek is. Az AMC ügyvezetője megjegyezte: Magyarország hágai nagykövetségének munkatársai minden évben külön-külön egyeztetnek a magyar kiállítókkal a holland piacra jutási lehetőségekről.

A rendezvény kísérő eseményén, a „PLMA's New Product Expo”-n mutatják be az új termék- és csomagolási újdonságokat, amelyre idén is beválogattak magyar árut, a Gyulahús termékét. Emellett az eseményen a szakemberek számos szeminárium és konferencia keretében ismerkedhetnek meg az ágazat legújabb trendjeivel, valamint a legfrissebb piackutatások eredményeivel. Tavaly 2.600 kiállító és 15.000 szakmai látogató részvételével zajlott a PLMA – közölte az AMC.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!