2024. március 29. péntek Auguszta

Hungexpo Zrt.: Jól teljesítettek az agrárkiállítások

Agro Napló
Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a hétvégén zárult mezőgazdasági kiállításokat a Hungexpo Budapesti Várközpontban - tájékoztatta a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-t.

A társaság közleménye szerint az AGROmashEXPO, az AgrárgépShow, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállításon összesen 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be. 

    Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow-on a hazai gépforgalmazók állították ki kínálatukat. A bemutatót hét pavilonban, és mintegy háromezer négyzetméter szabad területen tartották.

    Társkiállításként az idén is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei), valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítást rendezték meg. A mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom is zajlott, több száz millió forintos értékben keltek el erőgépek és különböző, más földművelési eszközök.

    A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva nyitja meg kapuit. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont következő programja február 13-16. között a FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítás lesz - tartalmazza a közlemény.

Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
AGROmashEXPO – 26-29 January 2022

AGROmashEXPO – 26-29 January 2022

Every year, AGROmashEXPO is the most significant professional events of the Hungarian agricultural business, presenting the latest innovations and tre...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!