Jól teljesítő agrárkiállítások

Agro Napló
Január 29. és február 1. között tartott nyitva az AGROmashEXPO -  AgrárgépShow, és mellettük a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítás a HUNGEXPO-n.  Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a kiállításokat.

Idén 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be az agrárium legjelentősebb hazai kiállítás együttesén. Az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n kiállított a hazai gépforgalmazó piac színe-java.

A hazai gépgyártók, és gépforgalmazók ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel újdonságaikat. A teljes területet megtöltő kiállítás összesen 7 pavilonban és mintegv háromezer négyzetméter szabad területen zajlott.

Társkiállításként 2014-ben is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás rendezésére került sor.  A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőséget jelentett, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

A tájékozódáson túl a mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom zajlott, több száz milliós nagyságrendben keltek el erőgépek, és különböző földművelési eszközök.

A Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázatra beérkezett 40 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat.

Magyarországon itt mutatkoztak be először – számos újdonság mellett - a hannoveri AGRITECHNICA kiállításon „Év traktora” és az „Év Design Traktora” címet elnyert erőgépek is.

A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva jelentkezik. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont következő programja a február 13-16. között sorra kerülő FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítások lesznek.

További információ:

 HUNGEXPO Zrt.

sajtó

06 30 2503680

pakozdipako@gmail.com

 



 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
AGROmashEXPO – 26-29 January 2022

AGROmashEXPO – 26-29 January 2022

Every year, AGROmashEXPO is the most significant professional events of the Hungarian agricultural business, presenting the latest innovations and tre...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!