MENÜ

Jól teljesítő agrárkiállítások

2014.02.05.

Január 29. és február 1. között tartott nyitva az AGROmashEXPO -  AgrárgépShow, és mellettük a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítás a HUNGEXPO-n.  Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a kiállításokat.

Idén 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be az agrárium legjelentősebb hazai kiállítás együttesén. Az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n kiállított a hazai gépforgalmazó piac színe-java.

 

A hazai gépgyártók, és gépforgalmazók ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel újdonságaikat. A teljes területet megtöltő kiállítás összesen 7 pavilonban és mintegv háromezer négyzetméter szabad területen zajlott.

 

Társkiállításként 2014-ben is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás rendezésére került sor.  A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőséget jelentett, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

A tájékozódáson túl a mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom zajlott, több száz milliós nagyságrendben keltek el erőgépek, és különböző földművelési eszközök.

 

A Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázatra beérkezett 40 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat.

Magyarországon itt mutatkoztak be először – számos újdonság mellett - a hannoveri AGRITECHNICA kiállításon „Év traktora” és az „Év Design Traktora” címet elnyert erőgépek is.

 

A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva jelentkezik. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont következő programja a február 13-16. között sorra kerülő FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítások lesznek.

További információ:

 HUNGEXPO Zrt.

sajtó

06 30 2503680

[email protected]

 

hungexpo

agromash