2024. április 20. szombat Tivadar

Kistermelői értékesítési tapasztalatok a profiktól

Agro Napló
Kamarai tagok, elsősorban kistermelők és mikrovállalkozások jelentkezését várják az ausztriai AB HOF kiállítás megtekintésére, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával, a Kislépték Egyesület szervezésében.

Ausztria innovatív, előremutató példát nyújthat a kistermelői értékesítésben, melynek megismerésére kiváló lehetőség Európa legnagyobb kistermelői vására. Látogasson el velünk az ausztriai AB HOF kiállításra Wieselburg-ba 2019. március 8-9-én!

A kiállításon betekintést nyerhet a mezőgazdasági termékek előállításának, feldolgozásának és értékesítésének folyamatába, valamint lehetőség nyílik a kistermelők termékeinek kóstolására, illetve megvásárlására. A kistermelői kiállításon felül közvetlen értékesítésről szóló előadásokon vehet részt, továbbá az Europa-Halle színpadán innovatív, jó gyakorlatokat bemutató előadások és szórakoztató, zenei programok színesítik a már amúgy is színes programskálát.

A kiutazás napján jó termelői és értékesítési gyakorlatok meglátogatását is tervezzük (a változtatás jogát fenntartva: http://www.ferkelhof.at; http://diehoflieferanten.at).

A programon való részvétel – részben finanszírozott és részben önköltséges – regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLNI ide kattintva, 2019. február 26. (kedd) éjfélig lehetséges.

A regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően az érdeklődőkkel az egyesület felveszi a kapcsolatot.

Részletek itt

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Rozskenyérkészítés a NAK programban

Rozskenyérkészítés a NAK programban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján a rozskenyérkészítés témakörében is elindítja „Tanuljunk egy...

Dán-svéd tanulmányutat szervez a NAK

Dán-svéd tanulmányutat szervez a NAK

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a Nordic Organic malmöi ökológiai kiállítás köré épített szakmai tanulmányutat szer...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!