Ne dőljenek be az ál-szaktanácsadóknak!

Agro Napló
Több jelzés érkezett, hogy „szaktanácsadók” keresik meg a gazdálkodókat, hogy fizessenek előre, és majd később visszaigényelhetik a támogatást. Egyértelműen átverésről van szó, ugyanis a támogatott szaktanácsadás jelenleg nem elérhető, a konstrukció jelentős átalakulás után csak az év második felében indulhat majd – közölte az AGRION Vállalkozásfejlesztő Iroda.

Az AGRION Vállalkozásfejlesztő Iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írja: a korábbi években megismert támogatott szaktanácsadás jelenleg nem elérhető, utoljára 2014/2015-ben lehetett igényelni.

A Vidékfejlesztési Programban megjelent a tervezete, tavaszi megjelenés, nyári pályáztatás és év végi indulás várható a szaktanácsadó szervezetek számára.

A konstrukció várhatóan jelentősen átalakul, és nem a gazdálkodónak kell a forrást igényelnie, bár a részletek még kidolgozás alatt vannak – írják. 

Semmiképpen ne dőljenek be az átverésnek, amint elérhető lesz a támogatott konstrukció, hírt adunk róla!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Gyümölcsfeldolgozó épül Szekszárdon

Gyümölcsfeldolgozó épül Szekszárdon

Építőipari cég hoz létre gyümölcsfeldolgozó üzemet Szekszárdon, a Dovi-Trade Kft. csaknem 700 millió forintos ráfordítással készülő létesítménye 2020-...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!