OMÉK - Átadták az agrárkamara első tagkártyáit

Agro Napló
Átadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) első tagkártyáját csütörtökön Budapesten, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK).

    A tagkártyákat Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke adta át. A kedvezményeket is biztosító kamarai kártyákat az OTP Bank gyártotta le a NAK tagságának. Ezt a pénzintézet a kamarával az augusztus elején kötött együttműködési megállapodásban vállalta.

    Csányi Sándor hangsúlyozta: az OTP 40 százalékos piaci részt kíván elérni az agrárfinanszírozásban. Az agrárium ugyanis a jövő egyik meghatározó gazdasági területe lesz, ugyanúgy, ahogyan a hatvanas években az energiaipar volt - mondta.

    Az elnök-vezérigazgató hangoztatta: Magyarország óriási lehetősége, hogy nemcsak képes magát ellátni élelmiszerrel, hanem képes ennél jóval többet is termelni, azaz exportálni is, hozzájárulva a világ élelmiszerellátásához. Ebből megfelelő módon lehet profitálni - tette hozzá.

    Megjegyezte, hogy az általa vezetett pénzintézet hálózata és szakembergárdája is alkalmas arra, hogy a magyar mezőgazdaságminden szegmensében mindenkit - a mikro-, a kis és közepes, valamint a nagyvállalatokat is - ki tudjon szolgálni. Erre az OTP Banknak megvannak a megfelelő termékei, nemcsak a hitelezés területén, hanem a fizetési forgalom egyszerű, gyors lebonyolításában is.

    Győrffy Balázs, a NAK elnöke arról beszélt: tagságuk természetes elvárása, hogy jó minőségű szolgáltatást kapjon a NAK-tól. Ennek egyik fontos eszköze a kamarai tagkártya, amely számos kedvezmény igénybevételét teszi lehetővé. Így a banki szolgáltatásokon túl várhatóan a Mollal, valamint több mezőgazdasági gépbeszállító, sőt személygépkocsi szállító is kedvezményeket kínál majd a NAK tagjainak.

    Győrffy Balázs az MTI-nek azt is elmondta: megújult az agrárgazdasági kamara honlapja, amely a jövőben az eddiginél több és gyorsan frissülő információt tartalmaz.



MTI

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ne higgyünk el mindent!

Ne higgyünk el mindent!

Az utóbbi hónapokban egyre gyakoribb, hogy internetes csalók ismert emberek nevével és arcképével visszaélve, kitalált történetekkel csábítanak kripto...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!