MENÜ

A legmagasabb szintű minőségtanúsítványt kapta idén is a Spar

Agro Napló 2019.06.24.

A Spar az idén is sikeresen tett eleget a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai része magas fokú elvárásainak – közölte Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. az Agro Naplóval.

 

A tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy a Spar az áru beérkezésétől az üzletekbe történő kiszállításig garantálja vásárlói számára a megbízhatóságot és a minőséget több mint ötszáz magyarországi üzletében.

„A Spar Magyarország minden tekintetben nagy hangsúlyt fektet szolgáltatásai és az áruházakban megtalálható termékek magas minőségére. Ez a törekvés érvényes a logisztikai folyamatokra is. Minden nap több mint 550 Spar-logóval ellátott üzlet biztonságos és minőségi termékekkel való kiszolgálásáról gondoskodunk” – mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. magas színvonalú tárolási és szállítási folyamatait auditálta a Quality Austria független minősítő szervezet: az üzletlánc mindkét logisztikai központját, a bicskei és az üllői egységet idén is a High Level – az emelt szintű – IFS Logisztikai minőségtanúsítványra tartotta érdemesnek. A vállalat a rendszer legmagasabb fokán teljesítette az elvárásokat. A Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány Logisztikai része – IFS Logistics Standard – legfrissebb, 2.2-es verziójának követelményei az áru beérkezésétől az üzletekig történő kiszállításig garantálják a megbízhatóságot és a nívót a Spar és Interspar szuper- és hipermarketek, valamint franchise áruházak vásárlói számára.

Az önkéntesen vállalt IFS Logisztika kiépítését az üzlethálózat 2013-ban az országban elsőként kezdte el az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a logisztikai folyamataiban, a tanúsítványt évről évre, immár hatodik alkalommal szerzi meg nagy biztonsággal. A szigorú minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer folyamatos megújításának célja, hogy a Spar több mint ötszáz üzletébe országszerte kizárólag megbízható forrásból szárma­zó, kifogástalan minőségű termék kerüljön - tartalmazza a tájékoztatás.