MENÜ

A New Holland az INTELLIGENT FARMING ALL_WAYS eseményen bemutatta az új T7 Heavy Duty modellt

2021.08.06.

A New Holland Agriculture egy virtuális rendezvény keretében bemutatta az európai szakmai sajtónak az új zászlóshajó T7 Heavy Duty (HD) traktort.

 

Az “INTELLIGENT FARMING ALL_WAYS” (Intelligens gazdálkodás mindig/minden úton) cím alatt megrendezett esemény a márka 4.0-ás mezőgazdasági jövőképét ismertette, valamint bemutatta az iránti elkötelezettségét, hogy az intelligens mezőgazdasági technológiák előnyeit a gazdálkodók széles köre legyenek képesek kihasználni.

Az új T7 HD megőrzi a traktor védjegyének számító nagy teljesítményt, kivételes fordulékonyságot és kimagasló sokoldalúságot, emellett pedig kiváló kezelői élményt nyújt a legújabb Horizon Ultra fülkével és a következő generációs precíziós gazdálkodási, „PLM Intelligence” funkciókkal. Ez a gép olyan gazdálkodók számára is ideális, akiknek sokféle feladatot kell elvégezniük a szántóföldi és szállítási alkalmazások széles skálájában, és mindemelett szeretnék növelni a kényelmüket, hatékonyságukat és termelékenységüket.

 

t7hd_visualroad-k

 

“Megkérdeztük a vásárlóinkat, hogy mit várnak a jövő új traktorától, és az Ő igényeik alapján fejlesztettük ki a T7 HD új generációját, ami mindazt nyújtja, amiről ők álmodtak,” mondja Sean Lennon, a New Holland Agriculture európai alelnöke. “Megterveztük az új Horizon Ultra fülkét annak érdekében, hogy a legjobb kezelői élményt nyújtsuk nekik mindazon térrel, komforttal, minőségi felületekkel és illesztésekkel, amit a piac legcsendesebb fülkéje megérdemel. Mindezek mellett a legújabb PLM Intelligence könnyebbé teszi számukra az intelligens precíziós gazdálkodási megoldásainkhoz való hozzáférést, amelyek jelentős hozzáadott értéket biztosítanak a jobb döntéshozatalhoz és azok pontos végrehajtása vonatkozásában, ezáltal is növelve a hatékonyságukat és a jövedelmezőségüket.”

 

t7hd_visualcab-k

 

T7 HD: olyan vevőknek, akik többre vágynak – komfort, hely, csatlakoztathatóság

A Horizon Ultra fülke teljesen az alapoktól lett áttervezve a vevőink legkényesebb igényeinek való megfeleléshez: “A T7 HD kívülről ugyanolyannak tűnhet, ugyanazzal a kompakt, stílusos megjelenéssel,” magyarázza Oscar Baroncelli, New Holland Agriculture globális traktor termékigazgatója, “de belül teljesen megújult: a korábbi modellekkel az alkatrészeinek mindössze 2%-a egyezik meg! Minden korábbinál nagyobb mértékű kompatibilitás jellemzi, emellett pedig új etalont állít fel a szakma legcsendesebb, mindössze 66 dBA-es zajszintű fülkéjével. Meggyőződésünk, hogy gyökeresen új tapasztalatokkal és kezelői élményekkel fogja gazdagítani a vevőinket.”

 

t7hd_visualcaptop-k

 

A T7 HD megőrzi a T7 sorozat “családi érzetét”, ugyanakkor olyan tágas munkakörnyezetet biztosít, ahol a gépkezelő sokkal komfortosabban érzi magát. A kabin hosszabb lett, így még több helyet biztosít az utas számára, és nagyobb lett a padlófelület is. A vásárlók nagyra fogják értékelni a rendelkezésre álló bőséges tároló kapacitást: az ülés mögötti 30 literes tároló rekeszben kényelmesen elhelyezhetők a gépkezelő személyes tárgyai; továbbá egy 12 literes hűtött rekesz; fedett tároló rekesz az utasülés mögött USB töltő csatlakozóval és áramellátás csatlakozóval; nyitott tároló helyek a fülke jobb oldalán, és egy hálós tároló hely a mennyezet oldalában. Az áttervezés a kilátást is még jobbá tette előre és hátra lefelé a 3-pontra és a munkagépre, ezzel együtt pedig a nagyobb biztonsághoz kamerákkal figyelhetők a traktor körüli holtterek. A 24 LED fényszórót tartalmazó új munkalámpa csomag éjszaka is garantálja panoráma kilátást a traktorra és a munkagépre.

 

t7_315_bluepower_hd_autocommand_stagev_21_g_035-k

 

A tágas fülke rendkívül kényelmes munkakörnyezetet nyújt tiszta, sima felületekkel és az ösztönös kezeléssel az új SideWinder Ultra kartámaszon és a felhasználóbarát IntelliView 12 collos kijelzőn ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel. A kezelőszervek konfigurálhatók a gépkezelő igényeinek megfelelően, és a testre szabás olyan egyszerű és széles körű, mint ahogyan azt a felhasználó szeretné. A kormánykerék közepén elhelyezett CentreView kijelző– első az iparágban – zavartalan látómezőt biztosít. Az új kategória első többzónás automata klímavezérlése, amelynek kapacitása 35%-kal nagyobb a korábbi modellnél, minden évszakban könnyedén fenntartja a kellemes hőmérsékletet. A csúcskategóriás Auto Comfort ülés oldalrugózással és klímavezérlő rendszerrel van felszerelve, amely eltávolítja a nedvességet a forró napokon, vagy melegít a hideg reggeleken. A Horizon Ultra fülke fejlett csatlakoztathatósága lehetővé teszi a vevők számára, hogy bármilyen nehézség nélkül magukkal hozzák a fedélzetre a digitális életüket, mivel a mobil eszközeik automatikusan csatlakoznak a kijelzőhöz és a kartámaszon elhelyezett gombbal működtethetők.

 

t7_315_bluepower_hd_autocommand_stagev_21_g_094-k

 

PLM Intelligence: a úton 4.0-ás mezőgazdaság felé

A T7 HD bevezeti a következő generációs PLM Intelligence rendszert, amely a következő lépést testesíti meg a New Holland Precíziós Gazdálkodási stratégiájában. A váltást jelenti a hagyományos gazdálkodási gyakorlatokról a 4.0-ás mezőgazdaságra, ahol a precíziós és csatlakoztatott gazdálkodás segíti a gazdálkodókat, hogy előre megtervezzék az összes műveleteiket, valós időben menedzseljék minden egyes gépük viselkedését és teljesítményét, és maximális precizitást és hatékonyságot érjenek el.

“Ezek az új fejlesztések a New Holland stratégiájának eredményei annak érdekében, hogy egyre jobban képesek legyünk kiszolgálni a vásárlóinkat és kapcsolatot teremteni velük” – mondja Carlo Lambro, a New Holland márkaigazgatója. “Az értéknövelt szolgáltatás és a digitalizáció a kapuk a jövőbe. Ezek tették lehetővé a fizikai jelenlét integrálását a kormánykeréknél a digitális szolgáltatások egész sorozatával, ami azt jelenti, hogy minden pillanatban partnereink rendelkezésére tudunk lenne, ezzel segítve őket a munkájuk elvégzésében.”

 

t7hd_keyvisual-k

 

A következő generációs PLM Intelligence egy új elektronikus struktúra, amely az összes következő generációs New Holland gépben megtalálható lesz, így a vevőinket az egyes gépekbe való átszálláskor ugyanaz a logikai elrendezés fogadja, és könnyen hozzáférnek az adatokhoz a munka hatékonyabb elvégzéséhez. Ez része a New Holland stratégiájának a digitális technológiák integrálásában annak érdekében, hogy intelligens és csatlakoztatott mezőgazdaságot kínálhassanak olyan könnyen kezelhető megoldásokkal, amelyek a gazdálkodást fenntarthatóbbá és termelékenyebbé teszik. Ezek magukba foglalják a hagyományos precíziós gazdálkodási alkalmazásokat, amelyek célja a gépkezelő életének megkönnyítése, ezzel együtt pedig optimalizálják a termésátlagot és csökkentik az inputanyag költségeket. Csatlakoztathatóságon és nyomon követésen alapuló megoldások, amelyek a gép termelékenységének javítását célozzák, valamint adatelemzésen és tervezésen alapuló felhő alapú megoldások a gazdaságvezetési döntések megkönnyítéséhez.

A MyNewHolland applikáción keresztül a vevők beregisztrálhatják a gépüket és lehívhatják a műszaki információit, beléphetnek a MyPLMConnect portálra, ahol egy környezetben kezelhetik a gépflottájukat és a gazdasági adataikat. A MyPLMConnect rendszer lehetővé teszi számukra dinamikus információk valós idejű fogadását a szántóföldön éppen munkát végző egyes gépeikről és kielemezhetik az adatokat, így a döntéseiket az információk birtokában tudják meghozni.

 

t7_315_bluepower_hd_autocommand_stagev_21_g_106-k

 

A New Holland az új PLM Cygnus vevőkészülékét is bemutatta, amely a fejlett automata navigációs struktúra magját képezi a PLM Intelligence-szel felszerelt traktorain. Megbízható pozíció adatokat biztosít, kompenzálja a terep változásait, és segíti a navigációs nyomvonalakra történő nagyon gyors ráállást, így pontos és megbízható navigációt biztosít.

A vevőkészülék a márka PLM RTK+ hálózatán keresztül forgalmazott rendkívül pontos RTK korrekciója mellett a New Holland műholdas alapú korrekciós jel forrásait is támogatja. A New Holland fejlett csatlakoztathatósága a vevőket az állásidők minimalizálásában is segíti. A gép a gazdálkodóhoz és a viszonteladóhoz egyaránt csatlakozik, aki képes figyelni a regisztrált csatlakoztatott gépek pozícióját és állapotát. Távdiagnosztikát képesek végezni a New Holland Távoli Asszisztens eszközön keresztül, valamint segíthetik a gépben ülő kezelőt az IntelliView Connect funkcióval, amely lehetővé teszi számukra a kijelző menük megosztását. A gép a New Holland Vezérlő Terem (Control Room) szolgáltatáshoz is csatlakozik, amely értesítéseket küld a viszonteladóknak hibakódokról, megoldásokat javasol, és akár képes lehetséges hibákat is megelőzni.

A New Holland Agriculture a CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) nemzetközi gyártó vállalat brandje, mely piacvezető pozíciókkal bír a széles termékválasztékhoz kapcsolódó ágazatokban. További információ a www.newholland.com és a www.cnhindustrial.com weboldalon.
A New Holland márka hivatalos forgalmazója Magyarországon az AGROTEC Magyarország Kft. A kínálatban szereplő erőgépek, betakarítógépek és munkagépek igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközök. Emellett a 14 telephelyéből álló országos hálózat, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gyors és költséghatékony karbantartást és szervizelést. A termékekkel kapcsolatos további információkért keresse az AGROTEC Magyarország Kft. gépértékesítőit: www.agrotec.hu