MENÜ

Licitáljon vizes vb belépőjegyekre Patrik gyógyulásáért!

2017.05.23.

Deák Tamás murakeresztúri termelő, az RAGT Vetőmag Kft. 2016. évi Termelési Versenyének észak-dunántúli nyertese a következő felajánlással és felhívással fordul a nyilvánossághoz:

„Tisztelt Támogatók!

A RAGT Vetőmag Kft-től nyereményként kapott, 2017. évi vizes-vb-re szóló jegyeket licitre bocsátom. A licitálásból befolyó összeget szeretném felajánlani Lábodi Patrik József borsfai kisgyermeknek. Patrik 2010. január 18-án a nagykanizsai kórházban született, de újszülöttként fertőzés következtében gennyes agyhártyagyulladást kapott, ami miatt több műtéten esett át. Azóta is rendszeresen utaznak orvosi vizsgálatokra Budapestre idegsebészeti és ortopédiai kontrollra. Heti rendszerességgel természetgyógyászhoz, valamint craniosacralis terápiára járnak Zalaegerszegre. Az előírt gyógypedagógiai és konduktori fejlesztésre hetente Nagykanizsára kell hordani. A gyermek fejébe beépített sönt többször elzáródott, ennek következtében látási problémák is kialakultak nála, ami miatt háromhavonta Pécsre kell eljutniuk magánrendelésre, mivel a kórházi vizsgálatok és kezelések nehézkesek voltak.

A gyermek jelenleg hétéves és mozgáskorlátozott, önálló életvitelre képtelen, ellátása 24 órás felügyeletet igényel, így az anyának fel kellett adnia munkahelyét. A sok gyógyszer mellékhatásaként a gyermek fogai is tönkrementek, így darabos ételek fogyasztására képtelen, ezért számára külön étrend kialakítása szükséges. A család szűkös anyagi körülmények között él, mivel csak egy kereső van a családban, az édesapa; az édesanya ápolási díjban részesül.

Kérek mindenkit, akinek lehetősége van rá, és a gyermek fejlődése, gyógyulása érdekében tenni szeretne, hogy szíveskedjen a jegyekre licitálni. Az árverés a http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=vizes+vb&c=0 internet címen érhető el.

Deák Tamás”