MENÜ

Nitrátos területen gazdálkodik? AKG-s? A talajmintavételt ne feledje!

Agro Aim Hungária Kft.: több mint 100 ezer mintázott, szaktanácsolt hektár az országban!

2019.03.12.

Nitrátos terület? AKG-s terület? Ön megmondja hol, a többit mi intézzük! Jogszabálynak és előírásnak megfelelő mintavétel és tápanyag-utánpótlási terv készítése! 

 

5 évvel ezelőtt az ország több mint 70 %-a nitrátérzékeny lett. A legtöbb termelő 2014-ben csináltatta meg a talajvizsgálatot, ami azt jelenti, hogy az idei évben lejár a labor eredmények érvényessége. Időben rendelje meg a talajmintavételt és a szaktanácsadás elkészítését, mert a vetésforgótól függően, szabad területek esetén tudjuk megoldani a talajmintázást!

Szolgáltatásaink:

  • normál 5 hektáros gépi GPS alapú talajmintázás (szűkített és bővített vizsgálatokkal) nitrátérzékeny és AKG-s területkre, akkreditált laboreredménnyel + tápanyag-gazdálkodási terv készítése
  • precíziós gépi alapú talajmintázás (kezelési zóna lehatárolások, talajmintázások, eredmények kiértékelése költség elemzéssel, gépek és monitorok összehangolása) nitrátérzékeny és AKG-s területekre is érvényes eredménnyel, akkreditált laboreredménnyel + tápanyag-gazdálkodási terv készítése
  • talajvédelmi tervek készítése (öntözéshez, hígtrágya, szennyvíz kijuttatáshoz, ültetvény telepítéshez, humuszmentés, talajhibák feltárása)
  • precíziós talajjavítási tervek elkészítése
  • csak tápanyag tervezések, tápanyag technológiák összeállítása egyedi igények figyelembe vételével

Minden programhoz AKG előírásoknak megfelelő szaktanácsadást is nyújtunk.

Kérje egyedi árajánlatunkat a tábla listák és a kiválasztott szolgáltatások küldésével az alábbi elérhetőségekre:

Bucsi Tamás
[email protected], [email protected], [email protected]
06 70 410 6361

Reméljük Önt is hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Agro AIM Hungária Kft.
www.agrominta.hu
www.field-expert.hu