Az AGCO és Trelleborg bejelenti hosszútávú stratégiai együttműködését (x)

Agro Napló
A Trelleborg Wheel Systems és AGCO hosszútávú együttműködési megállapodást írt alá, amelyben a két vállalat vállalja a termékek és a gumiabroncsok fejlesztésében való együttműködést.

 


 

Az együttműködésnek köszönhetően, a kutatási és fejlesztési eszközök és módszerek közös alkalmazásával a Trelleborg és AGCO továbbra is nagy hangsúlyt kíván fektetni a speciális szakértelem és innovációk fejlesztésére, a kiváló minőségű termékek és kifogástalan szolgáltatások nyújtására.



''Ez az együttműködés természetes következménye a mindkét vállalat által elsajátított tapasztalatoknak és megerősíti mindkét márka hírnevét” mondta Stefano Bettinelli, a Trelleborg Mezőgazdasági és erdészeti gumiabroncsokat gyártó osztályának igazgatója. “Kiemelt célunk a speciális mezőgazdasági alkalmazásokhoz használható innovatív megoldások fejlesztése.”

 



Az AGCO Challenger, Fendt, Massey-Ferguson és Valtra traktorainak egy részét Trelleborg gumiabroncsokkal szerelik fel. A gumiabroncsok minden használatnak megfelelnek, és lehetővé teszik a legkorszerűbb mezőgazdasági járművek nyomatékának húzóerővé való átalakítását a talaj roncsolása nélkül.



A 2000 első felében elindított Trelleborg és AGCO együttműködés az idők során egyre erősödött. Ez különösen az együtt bonyolított projektek sikerességének, valamint mindkét márka piacon való fokozott érvényesülésének köszönhető.




Gary Collar, az AGCO EAME / ANZ Vezető alelnöke és Általános igazgatója szerint: “Az AGCO továbbra is a vállalatok sikerességét előmozdító, és elsősorban az ügyfelek igényeit szolgáló hosszútávú ipari együttműködésre törekszik a Trelleborg-al.”

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?