Ismét egy aranyérem a Fendt 200 Vario V/F/P szériának (x)

Agro Napló
A legjelentősebb nemzetközi szőlő, gyümölcs szakkiállításon Stuttgartban – az Interivtis Interfructa 2010 kiállításon - a Fendt 200 Vario V/F/P szériát aranyéremmel tűntették ki.

 

A kitüntetés jelentőségét mutatja, hogy a kitüntetetteknek személyesen Angela Merkel kancellár asszony gratulált. A széria egy éves bemutatása óta ezen kitűntetéssel immár a hetedik nemzetközi díjat nyerte el.

 


Merkel kancellár-asszony az Intervitis Interfructa innováció-díjazottaival.

 

„A 200 Vario szőlészeti traktor megalkotása során kifejezetten a vevői igényeket tartottuk szem előtt, és ennek érdekében több új részegységet fejlesztettünk ki. Immár sok német, illetve nemzetközi díjat kaptunk ezen termékkel, de a Intervitis Interfructa innovációs díja és a kancellárasszony gratulációja különös örömmel tölt el minket és külön megtiszteltetés.“- mondta Dr. Heribert Reiter, a Fendt fejlesztésért és kutatásért felelős ügyvezetője.

 


Díjátadás - Intervitis Interfructa Aranyérem - a Fendt 200 Vario V/F/P speciál-traktorszéria számára

 


Intervitis Interfructa Aranyérem

 

Az Intervitis Interfructa Aranyéremmel azon újítások kerülnek kitüntetésre, amelyek a pillanatnyi sztenderdeket jelentősen emelik és javítják. A nemzetközi zsűri - a tudomány, a tanácsadás és a gazdaság számos területéről - számos okot talált, amely ebben a kategóriában a Fendt traktorszériát kiemeli a többi traktor közül. Ezek közül néhány: A fokozatmentes hajtómű (Vario) jelentősen emeli a gépkezelő komfortját és megkönnyíti a munkáját, mindemellett emeli a haladás biztonságát, különösen a lejtős területeken. A Vario-hajtómű révén, amely fokozatmentes elindulást és fékezést tesz lehetővé, a munkavégzés biztonsága jelentősen javult. A kabin alacsonypadlós kivitele jelentősen javítja a munkahely színvonalát. A joystick-vezérlés jelentősen leegyszerűsíti a gép kezelhetőségét. A modern motor- és hajtóművezérlésnek (Traktormanangmentsystem, TMS), Common Rail befecskendező rendszernek és külső kipufogógáz visszavezetésnek köszönhetően - a munkavégzés optimális üzemanyag-fogyasztást és gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé alacsony károsanyag kibocsátás mellett.



A Fendt 200 Vario széria megfelel a környezetbarát motortechnika igényeinek.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?