Februárban nyit az AGRO+MASHEXPO

Agro Napló
A Budapesti Vásárközpontban 2003. február 19-én nyit és négy napon át, február 22-ig tart nyitva a 22. AGRO+MASHEXPO Nemzetközi mezõgazdasági és mezõgép szakkiállítás.
Idén másodszor rendezik fedett csarnokokban az AGRO-Mashexpo-t. A tavalyi év sikere bizonyította, hogy az európai szinvonalon megszervezett, „tető alá hozott” rendezvényen sokkal kedvezőbb feltételekkel folytathatják üzleti tárgyalásaikat és szakmai bemutatóikat a gyártók és a kereskedők.



A legtöbb kiállító gépeket és berendezéseket hoz, de növekedett a vetőmag szektorban mûködő vállalkozások részvétele is. A kiállítás keretében rendezett Nagydíj pályázaton ezért az idei évben vetőmag kategóriában is lehet indulni, a mezőgazdasági gépek és állattartási technológiák mellett. A verseny elbírálását az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet (OMMI) végzi.



Az idei szakkiállítás tematikai újdonsága, hogy a vásárközpontban bemutatkoznak kerti gépeket, felszereléseket, kiskerti eszközöket kínáló cégek is. A bővített termékkínálat a kistermelők számára is még hasznosabbá és érdekesebbé teszi a vásárral egybekötött kiállítást.



Az ágazat kiemelkedő hazai rendezvényére eddig mintegy 150 kiállító jelentkezett. A tavalyi évhez képest nemcsak a kiállítás területe nőtt 30 százalékkal, hanem a külföldi résztvevők száma is emelkedett. A közel 15 ezer négyzetméternyi területre Ausztriából, Csehországból, Franciaországból, Németországból, Olaszországból és Törökországból várnak kiállítókat a vásárközpont három pavilonjába.







További információk



Szebeni Márton kiállítási igazgató

tel.: 263 6074



Pákozdi József sajtó manager

tel.: 263 6505, 06/30 250 3680



Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?