A legnagyobb agrár seregszemle 2012-ben

Agro Napló
Az idei AGROmashEXPO ismét az agrárágazat legszélesebb körû bemutatkozása lesz. Már most kétszerese a kiállítók által lefoglalt terület a tavalyinak, azaz nettó 19 000 négyzetmétert már biztosan megtöltenek, és még mindig érkeznek a jelentkezések.  

2012. január 25–28. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy átfogó agráripari fórum várja a látogatókat: a széles körû gépválaszték mellett az input és a logisztika is egyre erősödő kínálattal várja a látogatókat. A tematika bővítésével a mezőgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzésének optimalizálását segíti a rendezvény.

 


 

 



Az idei AGROmashEXPO kiállításon a hazai agrárium legnagyobb kínálata várja majd a látogatókat, több mint 150 kiállító hozza el újdonságait. A 2012-es év kuriózuma, hogy a KITE Zrt. is megjelenik a kiállítók között, méghozzá önálló pavilonban.





Először Magyarországon az „Év traktora 2012” nyertesei. További különlegessége a kiállításnak, hogy Hannover után a 2012-es AGROmashEXPO kiállításon tekinthetik meg először a látogatók az év traktorait, hiszen mindhárom kategória nyertese jelen lesz a kiállításon:



- Az „Év (szántóföldi) traktora 2012” cím nyertese a John Deere 7280R nehézuniverzális traktor (KITE Zrt. – F pavilon) 



- Az „Év speciális traktora 2012” cím nyertese az Antonio Carraro TRH 980 ültetvénytraktor (Agrolánc Kft. – G pavilon)



-  Az „Év aranydizájnú traktora 2012” cím nyertese Massey Ferguson 7624 Dyna-VT nehézuniverzális traktor (Austro Diesel – A pavilon)



Szakmai programok a fejlődésért: a három kiállítást komoly szakmai programok kísérik: konferenciák és rövid pergő előadások a Fórum Színpadon technológiai újdonságokról, az ágazatot érintő aktuális kérdésekről, finanszírozásról.





Társkiállítások:

MAGYAR KERT, SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET





További információ: www.hungexpo.hu/agromashexpo

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

Módosult az erdősítési pályázat

Módosult az erdősítési pályázat

2019. március 21-én a Széchenyi2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint változott a VP5- 8.1.1-16. kódszámú „Erdősítés támogatása” elnevezésű felh...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!