Idén az Axiál Kft. bajai telephelye hozta el a díjat Hannoverbõl

Agro Napló
Az Axiál Kft. székesfehérvári telephelyének tavalyi gyõzelme után az idén a bajai lett a SHELL Service Award mezõgazdasági gép, alkatrész és szervizszolgáltatást nyújtó kereskedõk, illetve telephelyeik közötti verseny hazai gyõztese.  



A SHELL Service Award versenyt nyolc éve rendezi meg – először 2001-ben hirdették meg – a németországi Agrartechnik címû mezőgazdasági folyóirat, a SHELL szponzori támogatásával. A verseny célja, a megmérettetésre nevező vállalkozások „gyengeségeinek” felismerése, az ezekre való figyelem felhívása, és végső soron ezek kijavítása, kiküszöbölése. Mindezt a verseny hazai bírája Franz-Josef Borgmann úgy fogalmazta meg: „a hibák, hiányosságok egy részét az adott telephelyen dolgozók, mivel nap mint nap látják és már hozzászoktak, nem veszik észre, de egy külső szemlélő ezt könnyen észleli. A versenyben azonban nemcsak a külső látható, hanem a gazdálkodás üzemi eredményeit is megvizsgálják és értékelik. Így természetesen ezen mutatók együttes javítása a cél.”



A versenyben résztvevő országok, Németország, Svájc, Hollandia és Ausztria mellett, 2007-től Magyarország, majd az idei évtől új résztvevőként díjazták Szlovákiát is. A díjak átadására, az EoruTier 2008 kiállításon került sor november 13-án, Hannoverben.

 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készül az almapiaci szabályozás

Készül az almapiaci szabályozás

Heteken belül a parlament előtt lesz az almafelvásárlást szabályozó törvényjavaslat, a hosszabb távú megoldáshoz azonban még sok közös döntést kell ho...

Magyarország nemet mond az Othellora

Magyarország nemet mond az Othellora

Az Európai Bizottság engedélyezné a borelőállítást az évtizedek óta tiltott szőlőfajtákból, Magyarország azonban ellenzi a javaslatot; a tilalom fennt...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!