Kulcsot adunk a sikerhez!

Agro Napló
A Magyar Kwizda tavalyi repce-technológiai ajánlata sikert aratott.

Nem az eladott mennyiségre gondolunk, hanem arra, hogy ajánlatunk és ígéretünk a gyakorlatban kiválóan megállta a helyét. Igyekeztünk olyan technológiát összeállítani, amelyben mindenki megtalálhatta a számára megfelelőt. Főleg a biztonságos termelésre, a gazdálkodók biztonságos jövedelemszerzésére fektettük a hangsúlyt. Adott szegmensben a termelők kockázatát minimálisra csökkentettük. Úgy látjuk, a magyar termelők pontosan ismerik a repcetermelés fortélyait, pusztán a termelés biztonsági oldala az, amelyben segítséget várnak.



KULCS a szakmai biztonsághoz – kombinációk, csomagok

Öt csomagot állítottunk össze, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Fontos, hogy a csomagok igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak.



„A” csomag: Command® 48 EC 0,15 l/ha + Devrinol® 45 F 2,5 l/ha + Koni® WG 2 ,0 kg/ha + Route 0,8 l/ha

„B” csomag: Command® 48 EC 0,15 l/ha + Devrinol® 45 F 2,5 l/ha + Route® 0,8 l/ha

„C” csomag: Devrinol® 45 F 2,5 l/ha + Koni® WG 2 ,0 kg/ha + Route® 0,8 l/ha

„D” csomag: Devrinol® 45 F 2,5 l/ha + Route® 0,8 l/ha

„E” csomag: Command® 48 EC 0,2 l/ha + Route® 0,8 l/ha



Minden csomag kivétel nélkül 40 hektárra elegendő termékeket tartalmaz. A Command® 48 EC + Devrinol® 45 F kombináció a repcében előforduló legfontosabb gyomok ellen hatékony (90%-nál jobb hatás érhető el: MATIN, GALAP, VERHE, LAMPU stb. ellen). A gabona árvakelés ellen a Devrinol® hatása kiemelkedő!

A gyommentes állomány az egyik feltétele a jó télállóságnak és a magas terméseknek.



KULCS a termelés biztonságához – egyedülálló kelés és fagykárbiztosítás

Bármely kombinációt választó partnereink részére felajánljuk, hogy amennyiben repcéjük – időjárási problémák miatt – nem kel ki vagy a tél folyamán kifagy, akár 100%-ban visszatérítjük a csomag árát. Ezzel gyakorlatilag elhárult az őszi gyomirtás legfőbb akadálya, a bizonytalanság. A részletekért kérjük, keressék területi szaktanácsadóinkat! Ez az ajánlat továbbra is egyedülálló a piacon.



KULCS a személyes biztonsághoz – segítség a költségek csökkentésében

A Magyar Kwizda úgy állította össze csomagjait, hogy a TÉLÁLLÓSÁG-ot javító, a begyökeresedést segítő ROUTE® termékét (az „E” csomag kivételével) díjmentesen biztosítja partnerei számára. A Route kezelés hatására a gyökérzet nagyságrendekkel nagyobb lesz, vastagabb lesz a föld feletti és a földalatti rész is. Felbecsülhetetlen előnye szemben a reguláló hatású azol fungicidekkel, hogy mindezt úgy végzi el, hogy a fotoszintetizáló felületet nem csökkenti, sőt növeli. A 2007 évi tapasztalatok alapján egyébként az őszi reguláció kérdését újra kell gondolnunk.

Egyes csomagokban rendkívül kedvezményes áron juthatnak hozzá partnereink a KONI® WG termékhez, mely a szklerotínia fertőző forrását, magát a szkleróciumot pusztítja el.

A KONI® WG készítménnyel a természetben is jelenlévő hiperparazita gomba csíraszámát nagyságrendekkel megnöveljük, ami a kezelt területen levő szkleróciumok pusztulását idézi elő. Így a természetben hosszú évek alatt lezajló folyamatot néhány hétre rövidítünk le.

Az idei év remek példája volt annak, hogy a szklerotínia igen nagy károkat képes okozni. Az ígéretesnek mutatkozó állományok aratáskor csalódást okoztak és okozhatnak.

A Koni® WG használatát, a repcét és napraforgót is termelő partnereinknek kiemelten ajánljuk.



KULCS az őszi és tavaszi sikerek összekapcsolásához – még több kedvezmény

Ugyan a repce sikere zömében ősszel eldőlhet, a tavaszi növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási munkák jelentősen befolyásolják a termés minőségét és mennyiségét egyaránt. Az idén tavasszal megjelent szezonális csomagunk bizonyította, hogy a benne lévő termékek (Talstar® 10 EC, Jello®, Fury® 10 EC, Wuxal® Boron) igazodnak a repce és a termelők igényeihez.

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy azon partnereink részére, akik a kedvezményes őszi csomagunkra alapozzák technológiájukat, azoknak az egyébként igen kedvezményes tavaszi cso-magban további kedvezményeket fogunk biztosítani.



KULCS a pénzügyi biztonsághoz – finanszírozás

A Magyar Kwizda partnerei számára azzal teszi teljessé őszi ajánlatát, hogy lehetőséget biztosít a repcetermesztési csomagjainak halasztott fizetésére. Ennek részleteiről területi képviselőink és a növényvédő szer nagykereskedők adnak további felvilágosítást.

Kedves repcetermelő! A Magyar Kwizda tehát kulcsot kínál az Ön kezébe, mellyel beléphet a nagy termések birodalmába. Reméljük, ajánlatunk minden szempontból megfelel az Ön igé-nyeinek is, és hamarosan a Magyar Kwizda technológiáját használók között üdvözölhetjük.



Tamás István, Magyar Kwizda

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Komplex megoldások a Cortevától

Komplex megoldások a Cortevától

Az elmúlt években az agrár inputanyag-gyártók közötti vállalatfelvásárlások/egyesülések alaposan átrajzolták a gazdák hazai partnerkapcsolatait is. Az...

Legyen közös a siker 2019-ben is!

Legyen közös a siker 2019-ben is!

Jelen sorok írásakor még joggal bizakodhatunk abban, hogy az idei telünk végre olyan lesz, amilyennek egy télnek lennie kell: a talajból hiányzó nedve...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?