2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Telepi élet a Dairy Master-rel

Agro Napló
A Készenlét Zrt. hatalmas lépést tett, hogy az általa forgalmazott állattartó telepi technológiákat olyan megfelelõ termékkel egészítse ki, amely professzionális szinten tudja kielégíteni partnereink elvárásait.

Ennek érdekében 2007 júliusától kizárólagos magyarországi importőrként forgalmazza az Ír Dairy Master fejőberendezések teljes palettáját. Ezzel csaknem megtalálható minden a termékei közt, ami egy állattartó telepnek nélkülözhetetlen kelléke a mindennapi élete során.

A Dairy Master egy a világ vezető fejő berendezést gyártói közül. Egyedülálló módon fejlesztette ki termékeit a szarvasmarha telepek számára, amellyel a tejtermelés maximális profitját lehet elérni az állatok tökéletes komfortérzetének biztosítása mellett.

A Dairy Master titka, aminek világszerte elismert sikereit tudhatja az, hogy a cég eltökélt kötelességének tartja a folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket a fejőberendezések terén, de ugyanúgy úttörőnek számít más területeken is, mint a trágyalehúzók, automata etetők, és telepirányítási rendszerek (azonosítás, aktivitás mérés, válogatás) fejlesztésében is.

Azért hogy a legjobbak lehessünk a fejőházak felszerelésében és az automatizálásba, legyen szó akár karusszel-ről, paralel állásról vagy a saját automata etető berendezésünkről az elsődleges szempontunk a gyártás során, hogy robosztus, technológiailag kedvező, automatizált fejőházakat alakítsunk ki azért, hogy könnyebbé tegyük az életet az önök számára, és kevésbé stresszessé a tehenek számára. A cél a fejés könnyebbé tétele.

A termékpalettán számos olyan technológiai megoldás található, amely a maga egyszerûségével megbízható, ugyanakkor technológiai megoldásaival egyedülálló megoldást kínál a termelés színvonalának növelésére és az állat kíméletes fejésére.

Az együttmûködésünk során nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy kollégáink megfelelő szakmai tudással tudják támogatni a már meglévő partnereinket és az új érdeklődők tájékoztatását kielégítő módon tudják ellátni, ezen felül az eddigi országos szintû szervizhálózatunkon keresztül a partnerek naprakész kiszolgálását biztosítani.

Az idei telepi rekonstrukciókat azzal szeretnénk segíteni, hogy az ez évi megrendeléseket nagyon kedvező referencia áron tudjuk biztosítani azon partnereink számára, akik eddig is megtiszteltek bizalmukkal és azoknak, akik ezután szeretnének együttmûködni velünk.







8500 Pápa, Mozsár u. 14. • Tel.: 89/510-180 • Fax: 89/50-199

E-mail: keszenlet@keszenlet.hu • www.keszenlet.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!