QUICKE DIMENSION Kimagasló minõségû traktoros homlokrakodó Svédországból

Agro Napló
A ma homlokrakodója a holnap traktoraihoz tervezve

Tisztelt gazdálkodók!



A Svéd székhelyû ALÖ AB. cég alapítója idén 60 éve készítette el az első traktoros homlokrakodót. 2005 III. negyedévétől a svéd gyártó a homlokrakodók legújabb nemzedékének a Quicke Dimension gémcsaládnak sorozatgyártását kezdte meg kibővített gyáregységében. Az új rakodógémek mûszaki színvonala ezúttal is mértékadónak bizonyult mind az európai, mind a tengeren túli piacokon, továbbra is biztosítva a Quicke homlokrakodók piacvezető pozícióját világszinten tekintve.

Mindazok számára, akik még nem ismerkedtek meg közelebbről eme kiváló minőségû termékkel, az alábbiakban nyújtunk rövid tájékoztatót, az új rakodógép tulajdonságairól, amelynek alkalmazásával hatékonyabbá teheti gazdálkodását, és több ideje jut majd munkája mellett családjára is.

Az új Quicke Dimension sorozat nagyobb teljesítményû, hatékonyabb, és sokkal több felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik, mint bármely megelőző típus. Az egyedülálló homlokrakodó család új távlatokba emeli az egyes tagjait.

Az új Quicke sorozat összesen 12, 7 párhuzamvezetéses és 5 párhuzamvezetés nélküli típussal rendelkezik. A rakodó család típusai a kb. 40 LE és 300 LE közötti traktorokhoz illeszkednek. Összesen 6 szabadalommal védett mûszaki megoldás található meg az új típusokon.

Kiemelkedik ezek közül a Lock&Go félautomata rakodógém- csatlakozási rendszer, amely egyszerûségének és erős kialakításának köszönhetően lerövidíti a gémre való ráállás, és leállás idejét, mindemellett stabil kapcsolatot biztosít a rakodó és a traktortest között. Egyedülálló megoldásként először a Quicke rakodóknál találkozhatunk a hidraulika vezetékek gémszárba integrálásával, és az ún. Q Compact Valve központi szeleptömbbel, amely minden körülmény között azonos olajnyomást, és mennyiséget biztosít az emelő-, és eszközmozgató munkahengerek számára. Mindegyik adaptálható traktortípushoz egykaros joystickvezérlésû, külön szeleptömbbel ellátott hidraulika rendszert szállítunk, amely közvetlenül a traktor szivattyú rendszeréhez kapcsolódik. Így lehetővé válik a hidraulika rendszer teljes teljesítményének kihasználása, és ezáltal a gyors és pontos rakodás.

Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését a termékcsoport iránt, keresse a terméket traktorkereskedőjénél, ill. a termék importőrénél, a Deraland Kft.-nél.

Amennyiben viszont nem érdeklődik a rakodástechnika eme modern eszközei iránt, de mégis csökkenteni kívánja gazdálkodása költségeit, akkor a Deraland Kft. által a traktoros homlokrakodók mellett szintén forgalmazott, és az alábbi felsorolásban megtalálható mûszaki megoldásai közül bizonyára megtalálja a számára legjobban megfelelőt.

Cégünk, a Deraland Kft. 2001 őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép-kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.

Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket.

Melyek is ezek? Lássuk az alábbi rövid felsorolást:

• ZUIDBERG mellső hárompont függesztés és TLT hajtómûvek,

• ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók,

• CLEANFIX tisztító ventilátorok,

• PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek,

• BEMA kommunális berendezések mellső függesztésekre és homlokrakodókra.



Szlogenünk: „Minden, ami a traktor körül számíthat.”

Keressen bennünket bizalommal!



Dér Attila, ügyvezető

DERALAND KFT.

7400 Kaposvár, Ezredév u. 20–22.

Telefon: 82/416-447• Fax: 82/510-677• Mobil: 30/3851-351

E-mail: deraland@deraland.hu

www.deraland.hu



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!