Terjeszkedik az Euro-West Kft.

Agro Napló
A hagyományos XII. Zirci Gépkiállításon elhangzottak alapján elmondhatjuk, hogy az Euro-West Kft. napjainkra a mezõgazdasági gépkereskedelem egyik meghatározó alakjává nõtte ki magát.

 A 2007. évtől az eddig meglévő zirci és pápai telephelyén kívül még négy telephelyen szolgálja ki új és régi ügyfeleit.

Kiss József cégvezető (képünkön) tájékoztatójában elmondta, hogy a szekszárdi telephelyet a Raiffeisentől vették át a korábbi dolgozókkal együtt, valamint Sármelléken, Miskolcon és Röszkén új telephelyen, kibővült szolgáltatással várják Partnereiket. Az új és használt gépkereskedelmi tevékenységen kívül biztosítják a teljeskörû szerviz és alkatrészellátás, valamint kiemelendő, hogy a Bay Wa világszintû mezőgazdasági ásvány és bioolajok kizárólagos képviselői lettek az országban. A teljes körû szolgáltatások mellett fontosnak tartották termékpalettájuk kibővítését, mely lehetővé teszi, hogy a felmerülő piaci igényeket magas szinten kielégítsék.

A kiállításon tárolástechnikai újdonságként mutatták be a Techno Impianti gabonatároló rendszert, melynek előnyei, hogy nagy tároló kapacitást tesz lehetővé kis felületen, egyszerû és gyors ki- és betárolást biztosít alacsony munkaerőigénnyel.

Új termékek továbbá a Tebbe, Hawe és Krampe pótkocsik, a He-Va Doublet szántáselmunkáló hengerek, az Alpego altalajlazítók, a Güde szervizeszközök és fahasogató gépek, valamint a szőlészeket-borászokat kiszolgáló különféle gépek, berendezések (Ero, Braun, Müller, Hermes, Binger, Wanner).

 




Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!