2024. május 3. péntek Tímea, Irma

Elsõ gépkiállítás és -vásár az Agroker Kft. Kecskemét szervezésében

Agro Napló
2005. március 17–19., Kecskemét, Halasi út 29. Az országos értékesítési és szervizhálózattal rendelkezõ Agroker Kft. egy új bemutatkozási lehetõséget indít el 2005 tavaszán.
A kifejezetten a partneri kör részvételével szervezett kiállításon, a mezőgazdasághoz szükséges teljes gépesítési termékkínálat bemutatásra kerül. Az Agroker gépkínálatából a Valtra, a Renault és Goldoni traktorok mutatkoznak be. A három erőgépmárkával a cég traktorkínálata teljes, és maximális összhangban igazodik a vevői igényekhez 21 és 285 Le között.
A Goldoni 2005-től 21–95 Le között a kertészeti, állattartótelepi és kommunális traktor kategóriában nyújt tökéletes kínálatot 7 termékcsaládjával és azokon belül 26-féle erőgéppel.
Az AGROKER Kft.-t meggyőzte a Valtra filozófiája és gyártástechnológiája, ezért 2005-től a Valtra traktorok képviseletét is felvállaltuk, amelyhez országos szervizhálózatot, 0–24 órás szervizügyeletet és gyors alkatrészellátást biztosítunk. Győződjön meg róla Ön is! Az értékesítéshez a megszokott hátteret, pályázatírást, teljeskörû hitelügyintézést, mint kiegészítő szolgáltatást adunk.
Az Agroker Kft. Kecskemét a Nobili szár- és nyesedékzúzóiból nyújt teljes kínálatot, és bemutatja a legújabb RM-P szériát, 480 cm munkaszélességgel, dupla spirálra fûzött késtengellyel, a CSP 2500/24 növényvédő gépet légzsákos kivitelben, a teljes axiálventilátoros gyümölcspermetező gépcsaládot, a Baiano kertészeti kombinátort és soraljmûvelőket, Campagnola pneumatikus metszőrendszereket, Elektrolux és MTD termékeket.
Gépeink 25% önerőtől megvásárolhatóak, 3-5 év futamidőre, sőt, választhatja a legújabb 7 éves konstrukciónkat is, amely a támogatás nélkül vásárlók számára is elérhetővé teszi az új eszközöket. Természetesen helyszíni hitelügyintézéssel és minden tekintetben kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A kiállító partnerek termékkínálatában a mezőgazdasági gépesítés minden igényt kielégítő választékát megtalálják a hozzánk ellátogató érdeklődők. A Väderstad Kft. bemutatja a teljes termékkínálatát, a Carrier tárcsásboronát, a Rapid egymenetes vetőgépet, az NZ Agressive kombinátort, a Rollex és Rexius hengert és a legújabb fejlesztésû Top Down-t.
A Vogel & Noot minden gépcsaládját kiállítja az ekétől a talajelmunkáló gépeken keresztül a vetőgépekig.
Megtekinthető lesz a Szegána Kft. palettája, elsőként a mûtrágyázásban csúcstechnológiát képviselő BOGBALLE M2, M2W újdonságokkal, és a már jól ismert M1 és DZ típusokkal. A HE-VA Euro-Dan magágykészítő, a Jympa lazítók és a MASCAR pneumatikus vetőgép, körbálázó, kukoricavető-gép mellett az érdeklődők a SAMPO kombájnt és a JE-MA betárolórendszert is megismerhetik. A kiállításon egyes gépekre 5–10% engedménnyel készül a Szegána.
A Készenlét Rt. is elhozza teljes portfólióját, amelyben megtalálható a francia KUHN teljes gépsora.
A Borsod Agroker Rt. képviseli a Sipma lengyel szálastakarmány technológiát, a Deraland Kft. a frontszerelvény- és homlokrakodó-rendszereket (Alö Quicke), és mint hazai gyártó, bemutatja új termékeit a Ferro Flex Kft. is. A tárolástechnika épületgépészeti vonalában nagy tapasztalatokkal rendelkező Hetech is prezentálja a legkorszerûbb tárolólétesítési programját.
Nívós rendezvényünkre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!