2024. május 5. vasárnap Györgyi

SZÕLÉSZET és PINCÉSZET / új szakmai kiállítás a magyar piacon

Agro Napló
2004 január 16-18. között rendezzük meg Budapesten , azt a szakmai kiállítást , mely e két ágazatot elsõ ízben, szakmai , profi rendezvény formájában összefogva kívánja bemutatni , melynek célkitûzése a gyártók , termelõk , importõrök és termékeik , újdonságaik bemutatása a szakmai közönségnek , viszonteladóknak , kereskedõknek , felhasználóknak . Európai kiállítások, sok éves hagyományai és tapasztalatai mutatják, hogy e két gazdasági ágazat.

Összefoglalva, egy helyen és időben bemutatva, igen sikeres és pozitív üzleti eredményeket produkáló eseménnyé fejlődhet fel. Gondolunk itt a milánói SIMEI, vagy a stuttgarti INTERVITIS szakkiállításokra, vagy akár a bordeauxi VINITECH-re .

Magyarország, 2004 májusi , az Európai Unióhoz történő csatlakozása szükségessé tenné az ágazatok és ágazatokon belüli összefogást, a gyors és pontos információ áramlást, és az egységes , európai színvonalú bemutatkozást . Egy évente, azonos időpontban megrendezésre kerülő szakmai kiállítás mindenképpen kiváló lehetőséget és teret kínál erre. Az ágazatok, és azok szereplőinek összefogása rendkívül fontos szerepet játszik ennek színvonalas megvalósításában.

Az eredmény pedig, a piac minden szereplőjének előrehaladási, értékesítési lehetőségeket rejt magában.

Fontos lenne meglátni végre, hogy ahhoz, hogy eredményes legyen a magyar gazdaság ezeken a területeken is, alapos, érdemi átértékelésre lenne szüksége. Széthúzás helyett összefogásra,

Időhúzás helyett tettekre, cselekvésre és megvalósítható intézkedésekre, a negatív berögződések pozitív elvárásokká alakítására.

Az, hogy mekkora és milyen üzleti potenciál van e két ágazatban, köztudott. Az, hogy mi valósul ebből meg és mi nem, az kizárólag az embereken múlik, akik szereplői és döntéshozói e piacnak . A SZŐLÉSZET és PINCÉSZET szakkiállítás, melyet életre hívtunk -egy felkínált potenciális lehetőség a változtatás, a pozitív átértékelés irányába. Hogy hová fejlődik és milyen eredményeket tud majd felmutatni az évek során, az a két ágazat gyártóin , kereskedőin , termelőin , szereplőin múlik .

Mi, mint a kiállítás életre hívói, ötletgazdái - meggyőződésünk és hiszünk abban, hogy ez a január közepi esemény az évek folyamán, a cégekkel karöltve- egy olyan rendezvénnyé teljesül ki , mely minden szereplőjének / kiállítónak és látogatónak / jelentős üzleti eredményeket és előrelépést hozhat .

Strausz Ildikó & Nándor

A kiállítás ötletgazdái

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az egészséges fürt védelmére!

Az egészséges fürt védelmére!

„A szőlőperonoszpóra 141 éve jelent meg Magyarországon és ma már az ellene való védekezés nélkül elképzelhetetlen a szőlő növényvédelme. … A szőlőpero...

A jövő növénye lehet a cirok

A jövő növénye lehet a cirok

A cirok a kukorica jó alternatívája lehet a száraz kontinentális éghajlaton, aszályra hajlamos területeken, mivel szárazságtűrése kiemelkedő. Ráadásul...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!