Kukorica és napraforgó betakarítás

Agro Napló
A LINAMAR HUNGARY ZRT. OROS divíziója több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépgyártás és -fejlesztés területén. Munkánk során legfontosabb célunk, hogy vásárlóinkat a legnagyobb szakértelemmel és felkészültséggel szolgáljuk ki. A piaci trendek változásához és a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek megfelelve 2014-ben is folyamatosan tökéletesítjük kínálatunkat.

Ajánlatunkból

  

OROS SUN napraforgó
betakarító adaptercsalád


A napraforgó betakarítás új dimenziója

Cégünk már közel 20 éve foglalkozik napraforgó adapterek fejlesztésével és gyártásával, adaptereinket a világ számos részén értékesítettük, és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Az adapter, rázótálcás kialakításának köszönhetően, bármilyen magasságban dolgozik, a tálca mindig a csigavályú felé lejt. A rezgésnek és a lejtésnek köszönhetően az anyagáram folyamatos. Az optimális magasságú védőháló és oldalmagasítás pedig biztosítja minden állományban a minimális szemveszteséget.

OROS CORNADO kukorica betakarító adaptercsalád


Az igényes gazdálkodók adaptere

A növekedő kombájn cséplőkapacitás következtében megnövekedett az igény a szélesebb kukorica betakarító adapterek iránt, ezért az eddigi 6, 8, 12 soros mellett már 16 soros kivitelben is kapható! Az adapter minden típusú kombájnra felszerelhető. Kapható fix és összecsukható vázzal. A következő fejlesztéseket értük el: a hagyományos lánchajtást felváltotta a kardán hajtás, amely csak minimális karbantartást igényel. Kisebb energiafelvétel, alacsonyabb fogyasztás jellemzi.

Új törőegység konstrukció: késes törőhengerek, mely biztosítja a kukoricaszár jobb lehúzását. A zúzókések optimális elhelyezkedésének és megfelelő fordulatszámának köszönhetően tökéletes a szárzúzás.

   

OROS HSA kukorica
betakarító adaptercsalád


Hagyomány és kiforrottság

Az adapter univerzális, bármely kombájntípusra felszerelhető. Klasszikus konstrukció, jól bevált modell, mely felszerelhető HSA első szárzúzóval, melyet a világon elsőként mi fejlesztettünk ki, így egy menetben oldható meg a betakarítás és a kifogástalan, egyenletes szárzúzás. Kapható 4–8 soros kivitelig.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hikari – válasz a magas energiaárakra

Hikari – válasz a magas energiaárakra

Hazánkban a napraforgót és a repcét deszikkálják a termelők a legnagyobb felületen. A napraforgót a vetésterület kb. 30–40%-án, időjárástól függően, k...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!