Fejlesztések az Agrospic Kft. palettájában

Agro Napló

Dammann Distance Control keretvezérlés

A Dammann továbbfejlesztette az eddigi megoldását. 2 db ultrahangszenzor helyett 6 db szenzort alkalmaz. Ez sokkal precízebb szórókeret-vezetést eredményez a heterogénebb magasságú növényállományokban. Hazánkban azonban a legfontosabb haszna ennek a fejlesztésnek a kukorica- és napraforgó állományok kezelésénél lesz. A plusz szenzorok segítségével nem fordulhat elő, hogy a szenzor a sorközbe néz és belevezeti a keretet az állományba. Kiemelendő még, hogy a régebbi gépek is átszerelhetőek lesznek a jövőben.

 

Miért pazarolná tovább drága műtrágyáját?

A Kverneland Accord Exacta TL Geospread műtrágyaszóró a CenterFlow szórási rendszerével tökéletes megoldást nyújt a műtrágya pontos kijuttatására. GPS-jel alapján a lehető legkisebb átfedés­sel dolgozik. A már leszórt területre érve 2 méterenként szakaszol.

4 db súlymérő cellájának és 1 db referencia szenzorjának köszönhetően változó domborzati viszonyok közt is mindig valós értéket mutat a mérlege. Mindeközben a kezelő a fülékből az Isobus terminál segítségével irányíthatja a gépet. Jó hír, hogy 2017-től a kisebb CL típus is elérhető lesz Geospread változatban a gazdák számára.

 

Alacsony ajtók, szűk folyosók?

A Weidemann kis teleszkópos rakodóját semmi sem állíthatja meg. Bárhol megállja a helyét, az állattenyésztésben és számtalan más ágazatban is. A méretei és a manőverező képessége magáért beszél. Méretei ellenére azonban komolyabb teljesítményre is képes. 40 LE-s motorjával akár 1 t terhet is képes 4,5 m magasba emelni. Tökéletes megoldás olyan gazdaságok számára, ahol eddig a nagyobb testű gépekkel nem tudták elvégezni a munkát és emiatt kézi munkaerőre volt szükség.

A Zetor idén ünnepli alapításának 70. évfordulóját. A gyár 80–160 LE-ig kínálja modelljeit. A különféle modellek és változatok között bárki megtalálhatja a neki megfelelőt. Az idén bemutatott új Crystal pedig igen nagy népszerűségnek örvend. A traktorokra 2 év vagy 1800 üzemóra garanciát biztosít a gyár.

Az Agrospic Kft. a Dunántúlon 2 telephellyel és folyamatosan képzett szakembergárdával várja régi és leendő ügyfeleit!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
TÖBB MINT EGY WEIDEMANN-KÉPVISELET

TÖBB MINT EGY WEIDEMANN-KÉPVISELET

A felső-ausztriai Burgkirchenbe invitálta a Mauch Gmbh & Co KG (továbbiakban Mauch) a magyar sajtó képviselőit, ahol modern alkatrészraktár és minden...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!