Ezzel van tele rengeteg élelmiszer a boltokban: sokan nem tudják, mit esznek
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Az Európai Bizottság új szabályozása nyomán változások történtek bizonyos élelmiszer-adalékanyagok tekintetében.
Sokféle növényi színanyagot használ az élelmiszeripar, és vannak érdekességek is.
Az FDA megtiltotta a BVO használatát, amelyet évtizedeken át alkalmaztak üdítőitalokban.
A következő évtizedekben egyre komolyabb problémát okozhat az emberiségnek az antimikrobiális rezisztencia.
Döntött a WHO, a szervezet szerint rákkeltő lehet a mostanában nagy port kavaró az aszpartam.
Elemzők szerint egyelőre kivárnak, ha nincs más megoldás, akkor jöhetnek a receptek újratervezése.
A mezőgazdaságot és az élelmiszer-ellátást veszélyezteti az AdBlue-krízis.
Ez minden baromfitartót érinthet.
Elképesztő, mennyi mindenre jó!
A modern és egészségtudatos állattartásra kínál megoldást egy cég.
A modern technológia a mezőgazdaságban is kezd utat törni.
A hasznosulás kulcsa: pontosság, homogenitás
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.