Van bőven ebből a zöldségből, de alig eszik a magyarok: miért nem kell senkinek?
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok, de erősödnünk kell a fogyasztásukban.
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok, de erősödnünk kell a fogyasztásukban.
A magyarok étrendjükben nem fektetnek kellő hangsúlyt a növényi élelmiszerek fogyasztására.
A Magyarországon termelt Bonduelle termékek közel 20 ország fogyasztóihoz kerülnek el.
Meglepő kutatás látott napvilágot.
Nagyon keveset eszünk ezekből a zöldségekből.
A szezon legforgalmasabb napján akár 5 millió kukoricakonzerv is készült.
Reprezentatív kutatást végzett a Bonduelle.
A magyarországi csemegekukorica-export vezető szerepet tölt be az európai piacon, így nem meglepő, hogy az évente feldolgozott 175 ezer tonna csemegek...
A termékek zömét külföldön adják el.
Széleskörű lakossági tájékoztatási programot indít a Parkerdő egy budapesti erdőért.
Egy neves japán egyetem kutatásai azt tűzték ki célul, hogy 2040-re növénytermesztő farmot hozzanak létre a Holdon.
A középső országrészben akár tartósan borult maradhat az ég, másutt több-kevesebb napsütés várható
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.