Elindult a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat (x)
A természet rendjébe való beavatkozás következményeit már a saját bőrünkön érezik az emberek és erre egyre több kutatás is rávilágít; mindennek alapjá...
A természet rendjébe való beavatkozás következményeit már a saját bőrünkön érezik az emberek és erre egyre több kutatás is rávilágít; mindennek alapjá...
A K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat egyik nyertes kutatója, Szmetana Kornél szerint a kereskedelmi méretű akvapónia széles körben t...
A helyi termelés és szezonális étkezés jelenthet megoldást a mezőgazdaságban az éghajlatváltozás jelentette kihívásra – állapítja meg pályamunkájában...
A K&H Bank a kezdetektől fogva, több mint 30 éve az agrárszektor stratégiai partnere, és az agrárfinanszírozás jelenleg is kiemelkedő szerepet ját...
Az ember által létrehozott gabonanövény, a tritikálé egyesíti a búza és a rozs tulajdonságait. Egy fiatal magyar kutató szerint az emberi táplálkozásb...
Az állati eredetű fehérje a fejlett országok élelmezésének alapköve, azonban a rendelkezésre álló készletek végesek. Egy fiatal magyar kutató szerint...
Hatékonyságnövelési kényszer nehezedik az agráriumra, melyre jó válasz lehet az új technológiákat értő és használó agrárszakemberek képzése. Ezt segít...
Ismét indul a K&H a fenntartható agráriumért pályázat, ezúttal az ágazat hatékonyságnövelésére fókuszálva. Az idei évtől az agrár felsőfokú mester...
CSR Best Practice elismerésben részesült a fiatalok oktatását és a környezetvédelmet középpontba helyező K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjp...
Az OLED technológia pár éve robbant be a köztudatba, elsősorban a szórakoztatóiparban találkozhatunk vele. De mi történik, ha a mezőgazdaságban is alk...
Lezárult a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat, idén hét ifjú agrárszakember részesült szakmai elismerésben, és kapott összesen 1 millió...
Újra indul a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat, amelynek célja, hogy anyagi támogatással segítse azoknak a fiatal agrárszakemberekn...
Budapest, 2015. augusztus 26. – A minél egészségesebb, természetesebb élelmiszerek iránti igény folyamatos kihívás elé állítja az élelmiszeripart. Egy...
Díjazták a fenntarthatóságotBudapest, 2015. május 14. – A K&H Csoport idén első alkalommal ösztöndíjpályázatot hirdetett a magyarországi agrárképz...
Eddig az Agronapló folyóiratban a gyümölcsösök trágyázásának több részletét is tárgyaltuk (alap- és fenntartó trágyázás, szükséges mennyiségek, tápele...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.