Optimizing piglet gut function for better performance
In pig production the weaning period is the most challenging time for piglets. The success during nursery is detrimental to the success in the followi...
In pig production the weaning period is the most challenging time for piglets. The success during nursery is detrimental to the success in the followi...
The use of feed additives based on natural ingredients, such as essential oils, is gaining popularity in livestock production. Plant-based phytogenic...
Several of the main gut diseases in pigs are caused by Gram-negative pathogenic bacteria such as E.coli, Lawsonia, Brachyspira and Salmonella. Contami...
Tail biting is a multifactorial phenomenon that has a clear impact on animal health and welfare. It happens worldwide to pigs with docked and long tai...
The move away from coccidiostats towards non-antibiotic alternatives can be successful when based on prevention at an early stage. Featured expert Mar...
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.