A biztonságos élelmiszer-előállítást segíti a NAK új kiadványa
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az nehezedõ gazdasági helyzet folytán egyre élesebben vetõdik fel az a kérdés, hogy egyes szabványok alkalmazása, illetve ezek alapján különféle irány...
A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) stratégiák nagyon jól alkalmazhatók az istállóban is, amikor szeretnénk azonosítani azokat a helyeke...
A HACCP élelmiszer biztonsági rendszerek kiépítése során szerzett tanácsadói tapasztalataink szerint az érintett vállalkozások jelentõs részében - füg...
A Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (a továbbiakban: HACCP) egy olyan tudományosan megalapozott rendszer, mely az élelmiszerek...
A biológiai termékek jelentik a mezőgazdaság következő korszakát Magyarországon is.
A rendelet teljes egészében kötelező és közvetlenül alkalmazandó valamennyi tagállamban.
A jó minőségű magyar spárga iránt óriási a kereslet mind a hazai, mind az exportpiacokon.
Módosították „Az erdőpotenciál abiotikus vagy biotikus károkozást követő helyreállítása” című felhívást
Bige László elutasította, hogy tárgyi eszközöket ajánljon fel fedezetként a kötvénytulajdonosoknak.