A biztonságos élelmiszer-előállítást segíti a NAK új kiadványa
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az nehezedõ gazdasági helyzet folytán egyre élesebben vetõdik fel az a kérdés, hogy egyes szabványok alkalmazása, illetve ezek alapján különféle irány...
A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) stratégiák nagyon jól alkalmazhatók az istállóban is, amikor szeretnénk azonosítani azokat a helyeke...
A HACCP élelmiszer biztonsági rendszerek kiépítése során szerzett tanácsadói tapasztalataink szerint az érintett vállalkozások jelentõs részében - füg...
A Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (a továbbiakban: HACCP) egy olyan tudományosan megalapozott rendszer, mely az élelmiszerek...
A helyi nagybani piacokon február végére a krumpli ára egyfajta hullámvölgybe került.
A betárolt tételek minőségi romlása miatt egyszerre került nagy mennyiségű áru a piacra.
2024-ben jelentősen megnőtt a mikotoxinok jelenléte az állati takarmányokban az előző évhez képest.
Csütörtöktől az ország nagy részében elbúcsúzunk a reggeli fagyoktól, hétvégén már a 20 fokot is átléphetjük itthon.
Túlnyomóan derült, száraz idő várható, néhol kevés fátyolfelhővel