A biztonságos élelmiszer-előállítást segíti a NAK új kiadványa
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az élelmiszer-higiéniai elvárásoknak megfelelő tevékenységet, munkát a szabályok ismeretét és betartását segíti a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)...
Az nehezedõ gazdasági helyzet folytán egyre élesebben vetõdik fel az a kérdés, hogy egyes szabványok alkalmazása, illetve ezek alapján különféle irány...
A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) stratégiák nagyon jól alkalmazhatók az istállóban is, amikor szeretnénk azonosítani azokat a helyeke...
A HACCP élelmiszer biztonsági rendszerek kiépítése során szerzett tanácsadói tapasztalataink szerint az érintett vállalkozások jelentõs részében - füg...
A Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (a továbbiakban: HACCP) egy olyan tudományosan megalapozott rendszer, mely az élelmiszerek...
Az elmúlt években a hazai burgonyatermés rendszerint már január végére vagy február közepére elfogy, így tavaszig sem tart ki.
Vasárnap a minimum-hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 fok között alakul majd Magyarországon.
Szajkókkal dolgoznak a Pilisi Parkerdő munkatársai Budapest és környékének városi erdeiben.
Kiemelt prioritásként kezelik a hatóanyagok engedélyezési folyamatának egyszerűsítését itthon.
Az Európai Bizottság megerősítette, hogy véglegesíti azon amerikai termékek listáját, amelyekre importvámokat fog kivetni.