Gyakran iszol UHT-tejet? Jó, ha tisztában vagy vele, mi derült ki róla
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
Az árak alakulása jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években, ami komoly hatással volt a fogyasztói szokásokra is.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
Munkacsoport létrehozásával segíti a mentes termékek piacának fejlődését az Agrárkamara.
Az ételallergiások által leggyakrabban fogyasztott laktóz- és gluténmentes termékek és a marhahús is bekerül az online Árfigyelő rendszerbe.
Megjelent a tervezet, amely szerint újabb 18 termékkel bővülne az online árfigyelő rendszer.
A felnőtt lakosság közel hetven százaléka küzd laktózzal kapcsolatos intoleranciában.
Miközben a tej felvásárlási ára folyamatosan csökken, a magas infláció miatt csökken a kereslet a tejtermékek iránt.
A szakemberek szerint a laktózérzékenység tüneteit számos más betegség is kiválthatja.
A Lidl Magyarország 2023. március 06-tól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti.
Csak úgy repkednek az több ezer forintos árak a legalapabb tejtermékek esetében a magyar boltokban.
Tejipari áttörés küszöbén áll a Debreceni Egyetem.
Kiválasztották Az Év Szaloncukra 2020 díj nyerteseit.
Egyre népszerűbbek a mentes élelmiszerek.
A Pápai Ízek semmiféle állati fehérjét nem fognak tartalmazni.
Egyre többen keresik a funkcionális tejtermékeket.
Megéri a gigadrága növényi?
Elkészült az Alföldi Tej Zrt. 15 milliárdos debreceni sajtgyára.
Lássuk a 21.század legnagyobb kihívásait!
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.