Egyre többen mondanak le a sertéshúsról Európában: mi történik itt?
Óriási a bizonytalanság az uniós és a hazai sertéshúságazatban, mindenki csak találgatni tud, mi lesz.
Óriási a bizonytalanság az uniós és a hazai sertéshúságazatban, mindenki csak találgatni tud, mi lesz.
A magyar húsipar szereplői szerint még az év végén sem várható visszaesés a fogyasztásban.
A szakemberek attól tartanak, hogy a gyengébb minőségű húskészítmények felé fordulhatnak a magyar fogyasztók.
Nincs húsvét sonka nélkül!
Bekövetkezett, amitől sokan tartottak.
Mind a baromfitermékek, mind a sertéshús ára emelkedni fog idén.
A sertéshús népszerűsége töretlen.
Lesznek, akik felhagynak a termeléssel.
A tenyésztők, ha tehetik, igyekeznek hamarabb értékesíteni az állatokat.
Ragaszkodunk a bevált gyártók termékeihez.
Komoly áremelkedésekre lehet számítani a húsok, húskészítmények terén.
A koronavírus-járvány miatt nőtt az előrecsomagolt hústermékek iránti kereslet.
A magyar húsipar szolidaritást kér a várható német sertésdömping ellen.
Ismét elindult a kampány.
Élénkítheti a fogyasztást a húsok jelölése.
A műhúsok Magyarországon is egyre több helyen elérhetők.
Még évekig eltarthat a drágulás.
Még nagyobb áremelkedésre kell készülni.
Bár a nappali enyhébb hőmérsékletek és az eső csökkenthetik a hótakarót, sok helyen maradhat fehér karácsony.
Magyarország kiaknázatlan lehetőségeket kínál Európa biomassza-alapú ágazatai és a zöld növekedés számára
Vasárnap reggel országszerte mínuszokra ébredtünk, északon -7,-8 fokot mutattak a hőmérők.
Megjelent az „Állatjóléti támogatás a tejtermelő szavasmarha ágazatban” című (KAP-RD30-1-24) felhívás
Északnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, délutánra szinte mindenütt beborul az ég, előtte főként a déli és keleti tájakon néhány órára kisüthet a nap