Gúzsba kötik a szabályok és a költségek a magyar borászatokat
Továbbra is inkább szkeptikus a kötelező visszaváltási rendszerrel szemben a magyar borágazat.
Továbbra is inkább szkeptikus a kötelező visszaváltási rendszerrel szemben a magyar borágazat.
A nehézségek ellenére is elégedettek a 2023-as évjáratú borokkal a hazai szakemberek.
Milliós tételben is lehet jó bort készíteni, a lényeg a stabilan magas minőségen van.
Generációváltásra lenne szükség.
Nem szerkezetátalakításra, hanem marketingre van szükség.
A legjobb Bikavér, Csillag és Rozé díját is elhozta az Ostoros az Aranytőkén.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.