Őrület, ami a kenyérrel történik Magyarországon: ehhez jó lesz hozzászokni
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Egyre kevesebb kenyeret esznek drágábban az emberek Magyarországon, és nem látni, hogy hol a vége.
Egyre népszerűbbek Magyarországon a nem hagyományos kenyérgabonából készült lisztek, illetve az ezekből sütött pékáruk.
Hiába lett olcsóbb a búza és a liszt, egyelőre még nem várható csökkenés a kenyér és a sütőipari termékek árában.
A drágulásnak pedig még mindig nincs vége, hiszen októberben lisztáremelést terveznek a malomipari vállalatok.
Nem látni a kenyérdrágulás végét.
A korábbi évekhez hasonlóan idén március 21-én útjára indult az egész országra kiterjedő tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés. Az első időszak...
Jöhet a 800 forintos kenyér?
Milliárdos sütőipari beruházás készült el Debrecenben.
2022. is áremelkedéssel indulhat.
Lassan ideje lesz hozzászokni a tartós áremelkedéshez?
A kenyér és más péktermékek ára is megnőhet a közeljövőben.
A rákosi vipera teljes genomjának feltérképezése máris számos érdekes tényt tárt fel.
A 2023-as tavaszi őzszámlálásnál már azt tapasztalták, hogy jelentős őztörzsállomány-csökkenés történt a vármegyében.
Bár a legtöbb növény tavaszig vár pompái megmutatásával, akadnak olyan virágok, melyeket nem zavar a hűvös időjárás.
Napjainkban többféle problémával is meg kell küzdenie a facsemete-termelőknek hazánkban.
Szeptemberben először találkoztak a szakemberek a fehérhátú fakopáncs országos védelmének egységesítéséért.