Elárulta a titkot a magyar szakértő: így lehet nagy tételben is jó bort készíteni
Milliós tételben is lehet jó bort készíteni, a lényeg a stabilan magas minőségen van.
Milliós tételben is lehet jó bort készíteni, a lényeg a stabilan magas minőségen van.
Alaposan visszavágta az időjárás a magyar növénytermesztők várakozásait.
Ősszel új vörösborokkal debütál a Soltész borcsalád.
Saját palackot terveztek az Egri Borműhely tagjai.
Generációváltásra lenne szükség.
Nem szerkezetátalakításra, hanem marketingre van szükség.
Fenekestül fordult fel idén a hazai agrárszektor élete. Van aki örül ennek, van, aki nem.
Elsősorban a szántóföldi növénytermesztéssel fogalakozó cégek irányában bővítenék portfóliójukat.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.
A szecsuáni bors hazánkban még nem terjedt el, pedig stabilan téltűrő, és egyik változata az enyhébb telejen még a lombját is megtartja.
A kisajátított ingatlanok csak átmenetileg válnak állami tulajdonú ingatlanokká, később árverésre, azaz új magántulajdonba kerülnek.
Bár a nappali enyhébb hőmérsékletek és az eső csökkenthetik a hótakarót, sok helyen maradhat fehér karácsony.