Itt a megoldás a súlyos élelmiszerválságra? Egyre többen vágnak bele itthon is
Sokan úgy tekintenek a hidroponikus termesztésre, mint a jövő egyik kulcsfontosságú megoldására.
Sokan úgy tekintenek a hidroponikus termesztésre, mint a jövő egyik kulcsfontosságú megoldására.
Egy egészen kis odafigyeléssel hosszú hetekig a kertek díszei lehetnek ezek a virágok.
Számos módszer létezik a tápanyag utánpótlására, de az injektálás egy hatékony és célzott megoldás lehet.
A muskátlinak nincs sok igénye, minimális gondoskodással is sokat tehetünk a növény egészségéért.
A kiskerti zöldségnövények termésmennyisége nagy mértékben függ attól, hogy milyen tápanyagok, hogyan vannak jelen a talajban.
Komposztálni beltérben sem lehetetlen
A muskátli gondozására egyáltalán nem kell rágörcsölni, lehet "megúszósan" is csinálni.
Minden kertészkedőnek használnia kellene a gilisztahumuszt és a komposztteát a kertben.
A kertészeti üzemi termesztésben gyre inkább terjednek a talaj nélküli termesztési módok, amik kiskertekben is bátran alkalmazhatók.
Ezeket a filléres megoldásokat használják a talajaik feljavítására az élelmes kertészek.
Növények extra tápanyagellátását szolgáló rendszert fejleszt a TS Labor Kft.
Növények extra tápanyagellátását szolgáló rendszert fejleszt a TS Labor Kft. uniós támogatással a Pannónia Medicina Zrt.-vel és a Szegedi Tudományegye...
Több lehetőség is van a szőlőben az öntözésére és öntözésvezérlésére.
Ezeket a növényeket véletlenül se hagyjuk kint a hidegben!
Érdemes jó néhány dolgot szem előtt tartani!
Bőven akad kerti munka ebben a hónapban is.
Mutatjuk, hogyan élheti túl a fenyőnk az ünnepeket.
Sokan választanak földlabdás fenyőt karácsonyfának.
Most fény derül a titokra.
Már egy négyzetméteren is felállítható a Green Drops új hidropóniás rendszere.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.