A legnagyobb kihívás az, hogy a növényeket ért stresszhatásokat tudjuk kezelni (x)
Tavaly ősszel beszámoltunk a Hechta Kft. Tanuljunk egymástól programjáról, amely program éves lezárására minden évben egy partnertalálkozó keretében k...
Tavaly ősszel beszámoltunk a Hechta Kft. Tanuljunk egymástól programjáról, amely program éves lezárására minden évben egy partnertalálkozó keretében k...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „Tanuljunk Együtt!” elnevezésű programsorozat keretében ingyenes szakmai eseményt...
A „Tanuljunk együtt!” programsorozatban a legújabb téma a hűtési technológiák módozataival ismerteti meg a sütőipari szereplőket. Az oktatást a Nemzet...
Likőrkészítési bemutatót tartanak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsoroz...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján a rozskenyérkészítés témakörében is elindítja „Tanuljunk egy...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül meghirdeti a „TANULJUNK EGYÜTT!...
Az őszi félévben is folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében a „Tanuljunk együtt!” programsorozat,...
A sörkészítési ismeretek elsajátítását ígéri a gyakorlatra fókuszálva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „Tanuljunk együtt!” elnevezésű program keretében tejipari gyakorlati napokat szer...
Itt az idei menetrend a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által a kisebb élelmiszeripari szereplők számára indított képzéssorozathoz. Összesen 205 tag mél...
Októberben a húskészítményekről, illetve előállításáról tudhatnak meg többet azok az agrárkamarai tagok, akik jelentkeznek a Tanuljunk együtt! című in...
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.