Búcsúzhatnak a németek ettől az élelmiszertől: eltűnik a boltok polcairól
A fogyasztói igények változása miatt teljesen átalakulhat a tojáságazat Németországban.
A fogyasztói igények változása miatt teljesen átalakulhat a tojáságazat Németországban.
A tojáshéj sokoldalú és környezetbarát felhasználása egyre népszerűbb, már lebomló evőeszközök előállításánál is alkalmazzák.
Bár óvatosan kell bánni az ecettel, ha kellően odafigyelünk, aranyat érhet a kertünkben.
Ne a kukába, hanem a kertekbe vagy cserepekbe landoljon a tojáshéj, a növények meg fogják hálálni.
A tojáshéjat számos módon felhasználhatjuk a kertünkben is, éppen ezért ne dobjuk ki a kukába.
Összegyűjtöttünk néhány hasznos tudnivalót erről a népszerű alapanyagról, a tojásról.
Sokan nem is gondolnak arra, mennyire fontos, hogy bizonyos időközönként cseréljük a virágföldet a növények alatt.
Nem minden növény szereti, ha tojáshéj kerül a környezetébe, sokaknál nagy zavart okozhat a pH-értékben.
2023. július 1-jétől 35 évig a MOL-MOHU felel a magyarországi települési hulladék gyűjtéséért és kezeléséért.
Az őshonos éticsiga hazánkban védett faj, eszmei értéke 2000 forint, az elpusztítása pedig természetkárosításnak minősül.
Így duplázzák meg a termést az élelmes gazdák.
Sokkal hamarabb létezett baromfitenyésztés, mint azt a kutatók eddig hitték.
Pénztárcabarát megoldások paprikaültetéshez.
Íme 5 tuti tipp a kerti betolakodók ellen.
Mik vannak!
Sok tévhit terjeng a magyarok egyik kedvenc élelmiszerével kapcsolatban.
Jó trükkökre mindig szükség van!
Elképesztő, mi mindent tehetünk a komposztálóba.
Íme 7 filléres trükk.
2021-től további termékeknél kell feltüntetni a származási országot.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.