Egyre többen vásárolnak ilyen élelmiszereket Németországban: tudhatnak valamit?
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
A megkérdezett európai termelők zöme pozitívan értékeli jelenlegi helyzetét.
Egyre keresettebb az import fenyő a magyarok körében.
Töretlen a magyarok mezőgazdasági gépvásárlási kedve.
Egyre kevesebb terem belőle itthon, az árak viszont folyamatosan emelkednek.
Egyre nagyobb az érdeklődés a social farming koncepciója iránt.
Töretlen népszerűségnek örvendenek a rozé borok.
Alapvető elvárás és feltétel lesz a fenntarthatóság.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
A koronavírus áldozataivá válhatnak a kézműves sörök.
Több ország is elkezdte csökkenteni állományát.
Már nemcsak az íz és az állag, de az szájérzet és az egészségesség is fontos.
A fogyasztó, a termelő vagy a kereskedő diktál?
A gazdákat is erősen érintő trendekről van szó
Margarinfogyasztó nemzet vagyunk
Miközben dübörög a fogyasztás, nő a PET-palackok ára.
Újabb amerikai államban mutatták ki a madárinfluenzát a tejelő tehenekben, az USA negyedét már elérte a járvány.
Az egy évvel korábbihoz képest 3 százalékkal magasabb termelői áron kereskedtek az étkezési búzával június utolsó hetében Magyarországon.
Ma lehet az idei nyár legmelegebb napja, amikor az abszolút melegrekord is megdőlhet.
Az ország középső területein egyre súlyosabb az aszályhelyzet, óriási szükség lenne a csapadékra.
Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett sok napsütés várható és a déli óráktól főleg a középső országrészben, valamint az Északi-középhegységben számítani kell záporok, zivatarok kialakulására