Mint a filmeken: titkok övezik a csúcséttermek értékelését
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
Az európai turizmus hatása az élelmiszerpiacra: a helyi termelők és a nagy beszállítók is ilyenkor pörögnek fel.
A mezőgazdaság továbbra is a legrosszabbul fizető területek egyike, még az oktatás és az egészségügy is megelőzi.
Innovatív védjeggyel ismerik el a helyi termékeket kínáló szolgáltatókat, még mindig lehet jelentkezni.
Terítéken a világ tömény italai a pálinkától a konyakon át a grappáig és a keserűkig.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Kényszerűségből, ételmaradékokból alkotta meg a világ egyik legnépszerűbb salátáját Cesare Cardini.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a falusi vendégasztalról, a lakáséttermi szolgáltatásról, illetve a szociális farmról.
Csütörtökön indul a dél-alföldi város borászati seregszemléje, ahol a kultúra és a jótékonyság is helyet kapott.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
A kaliforniai robotizált gyorséttermi forradalom érdekes kérdéseket vet fel a munka jövőjéről.
Október 16-tól indul az első őszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés Magyarországon.
A vertikális művelésből származó növények nem csak a földi jövőt, hanem az űrbéli termesztést is jelenthetik.
A cél a mezőgazdasági termékek értéknövelésének kiemelt támogatása és az üzemek technológiai fejlődésének segítése – jelentette ki Nagy István a Krein...
Az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára, a „Helyi termékek” programsorozat megnyitóján beszélt a hazai...
Az inflációval korrigálva annyit érnek most a fizetések, mint 2020 végén. A teljes állásban dolgozó magyarok fele visz csak haza 285 ezer forintnál tö...
A marketing eszközök kibővítésére biztatta a magyar borászokat a korábbi köztársasági elnök.
Az EU-s átlaghoz képest kevesebb élelmiszert dobnak ki a magyarok, de még mindig sok étel kerül a kukába hazánkban.
Robbanásszerű a belföldi sörgyártás fejlődése az elmúlt években, és ez a fogyasztásban is meglátszik.
Így is lehet szelektíven gyűjteni.
A megállapodás részletei szerint a teljes összegből 300 milliárd dollár érkezik majd közvetlenül a fejlett országoktól.
A vadhúst többek között magas fehérjetartalom, jelentős B- és E-vitamin, valamint ásványi anyag-tartalom jellemzi.
A Gaza Cola sikeresen megtalálta a helyét a palesztin éttermek és muszlim boltok polcain.
A jövő hét elején napos, párás, ködös idő lesz, szerdától viszont esőre, záporra is számíthatunk.
Az uruguayi Nemzeti Húsipari Intézet vezetője sajnálatosnak és kereskedelmileg érthetetlennek nevezte a Carrefour álláspontját.