Wine, Heroic Viticulture in the Field with "Enovitis Extrême"
Enovitis Extrême – field trials and live performances of machines for viticulture on Thursday 13 July.
Enovitis Extrême – field trials and live performances of machines for viticulture on Thursday 13 July.
Double billing – in June and July – for Enovitis in campo, Unione Italiana Vini's travelling event dedicated to viticulture technology. After 5 years,...
It will be a fair in the vineyard entirely dedicated to the vineyard and to a market – the Italian agriculture and viticulture machinery market – wort...
INTERVITIS INTERFRUCTA, the international exhibition for viticulture, wine cellars and distillery technology, has been postponed until April 2022. Aft...
International trade fair for viticulture, enology and distillery technology to revert to its 3-year cycle in Stuttgart from February 2022 onwards.
INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA will devote a special show to digitalisation / Demonstrations and talks will present new technology
Luigi Bersano (UIV councillor): "Promote this practice and send a cultural message to politicians for the protection and promotion of heroic vineyards...
The preparations for INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA, which will be held in Stuttgart from 4 to 6 November 2018, are well underway. The focal poi...
Large attendance at the conferences of Enovitis in Fiera, which will gather operators and fans in the region Emilia Romagna with Enovitis in Campo on...
The new "DOC delle Venezie" is the key player of the event with a themed Convention.
ENOVITIS BUSINESS, the new format of an event focussing entirely on the vineyard, made its debut at SIMEI 2015 (THE INTERNATIONAL EXHIBITION OF MACHIN...
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.
A szecsuáni bors hazánkban még nem terjedt el, pedig stabilan téltűrő, és egyik változata az enyhébb telejen még a lombját is megtartja.