MENÜ

Új, kedvezményes termelésfinanszírozási lehetőség az IKR Agrárnál!

2023.03.14.

Az IKR Agrár Kft. az alábbi akciós ajánlatot teszi Partnerei részére:

 

A rendkívüli módon megemelkedett piaci alapú hitelkamatok nagy mértékben, akár évi több, mint 25%-kal is növelhetik a finanszírozott konstrukciókban igénybe vett inputanyagok költségeit.
 
Minden más, a növénytermesztéshez kapcsolódó egyéb költségek növekedésévél együtt ez már jelentős többlet teher a Termelők számára a 2022/23-as termelési évben. Főleg azoknak a gazdálkodóknak, akiknek a saját forrása, valamint egyéb, a piacinál olcsóbb, kedvezményes idegen forrása együtt sem elegendő a termelési ciklus befejezéséhez.
 
Ezt a terhet részben enyhítve, valamint az éves ráfordítások optimalizálásának érdekében az IKR Agrár Kft. az alábbi akciós ajánlatot teszi Partnerei részére:
 
Halasztott fizetésű, 2023.08.31-i lejáratú, őszi káposztarepce, őszi árpa és őszi búza fedezettel ellátott INPUTANYAG ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS megkötése esetén (valamit a már megkötött ilyen típusú szerződések szabad kereteire is vonatkozóan), a finanszírozásra felszámított HAVI KAMAT MÉRTÉKE NETTÓ 1,2%-RA CSÖKKEN!
 
A jelenleg érvényben lévő, egyéb finanszírozási szerződéseinknél alkalmazott havi, piaci alapú kamatmérték és a most meghirdetett akciós kamatmérték összevetésében ez azt jelenti, hogy 2023.08.31-ig a megtakarítás – a szükséges tavaszi inputanyagok kiszolgálási időpontjának függvényében – minden 1.000.000 HUF értékű vásárlás után akár 50.000-60.000 HUF is lehet.
 
Ajánlatunkkal kapcsolatban, valamint részletesebb felvilágosítás miatt keresd területi képviselőinket: www.ikragrar.hu/kapcsolat