A Kecskeméti Agroker Kft. erõgép kínálatából

Agro Napló
A színvonalra jellemzõ, hogy a GOLDONI a közismerten minõségi gépeket kínáló John Deere cégnek is beszállítója 15 éve. A 2002-es szezonban vásárolható idei típusok rendkívül kedvezõ áron. BASE A TZ 4 K, Rába 15 kistraktorok kiváltására, jobb mûszaki paraméterekkel, kisüzemi, hobbi rendeltetésre, fóliasátrakba, sorközmûvelésre ajánlott, 21,5 LE-s 2 hengeres léghûtéses Lombardini Diesel motorral ellátott gép. Állandó összkerékhajtással, független kardánhajtással, elsõ-hátsó differenciálzárral, derékcsuklós kivitelben, szervokormánnyal is.
EURO RS
Univerzális rendeltetésû, azonos kerékméretû, 26, 30, 42 LE-s léghûtéses Lombardini Diesel motoros változatokban, frontkormányos kivitelben, igény esetén kabinnal, homlokrakodóval is.

MAXTER
A legnagyobb teljesítményû azonos kerékméretû gép 52 vagy 70 LE Detroit Diesel vízhûtéses motorokkal, az 52 LE-s változat derékcsuklós kivitelben is kapható, keskeny külméreti igényekre. Kifinomult, elektrohidraulikus vezérlésû emelőmû, kardán található a gépeken. Kabinos kivitelben is kaphatók.

STAR
Ebben a szintén hagyományos traktorformájú családban megtalálhatók alacsony és magas kivitelû gépek, 50-83 LE teljesítmény intervallumban. A csúcsmodell a STAR 85 típus, mely 4 hengeres turbós motorral van szerelve. Első hidraulikával, kardánnal, kabinnal, légfékkel, igény esetén légkondival szerelten is kaphatók.

SPECIÁLIS TRAKTORAINK
A kertészetekben, az állattartó telepeken és a kommunális munkák végzésére sok esetben specializálódni kell. Éppen ezért szeretnénk felhívni a felhasználók és az olvasók figyelmét a GOLDONI erőgép kínálatából négy típusra és azok sokoldalúságára.

IDEA
26, 30, 37 LE motorteljesítményû gépek, melyek kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol könnyû kezelhetőségre és jó manőverező képességre van szükség. A gép rendelhető szinkronizált, mechanikus vagy hidrosztatikus erőátvitellel. A mechanikus váltó esetén 0,7 – 25 km/h a menetsebesség, hidrosztatikus esetén 0-25 km/h, fokozatmentesen. A gép kompaktságát külső paraméterei alapján is jól lehet érzékeltetni: szélessége 1078-1286 mm, teljes hossza 2846 mm.
Az IDEA a fenti lehetőségek folytán alkalmas növényházi, kertészeti, telep, ill. üzem körüli munkákra, parkosított területek karbantartására és kommunális célra is.
Az új fejlesztésû NOBILI GEO 1500 és 2000 l. tartálytérfogatú vontatott axiálventilátoros növényvédő gépeket, melyek 85 és 90 cm-es átmérőjû ventilátorral rendelhetők meg, és ezek a gépek 140 l./min. 40 bar-os szivattyúval rendelkeznek, 3 tartályos gépek (kézmosótartály, öblítőtartály, nagyvegyszeres tartály) szórókeretük ikerfuvóka terelőlapra szerelve mûszaki megoldású csepegésgátlóval. Támasztó láb helyett támasztó kerékkel tûzihorganyzott vázzal, járókerékházzal és támasztóékekkel rendelkezik. Mindez alapfelszereltségként. Ezzel a szériával váltottuk le a hagyományos ALFA-sorozat tagjait.
A NOBILI cég 127-féle különböző rendeltetésû szár- és nyesedékzúzót gyárt a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően.

KÉRJE RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓNKAT!
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?