2024. május 8. szerda Mihály

Márkás erőgépek garanciával, kiterjedt szervizhálózattal

Agro Napló
Társaságunk, az ODISYS Bt. 2007 óta foglalkozik John Deere erőgépek forgalmazásával, kereskedelmével és műszaki szakszervizével.


 

Tevékenységünk kezdetén elsősorban teljesítménynöveléssel, motoroptimalizálással foglalkoztunk. Az Agroker Kft. Kecskemét gépüzletágának privatizációjával egyidejűleg elkezdődött a gépek ODISYS Bt. általi értékesítése. Ennek köszönhetően eleinte az új gépek (Goldoni, John Deere) jelentették az értékesítésünk fő irányát.

2008-ban azonban fel kellett, hogy ismerjük: az újszerű gépek beszerzése is racionális döntést jelenthet a magyar gazdák számára. Így napjainkban az új gépek mellett társaságunk a néhány száz üzemórás bemutató- vagy bérgépként dolgozott erőgépeket is forgalmazza, amelyek legtöbbször gyári garanciával rendelkeznek.

A gépeket Németországból, Belgiumból, Dániából, Angliából és más nyugat-európai országokból szerezzük be. A gyártói garancia a világ minden országában érvényes. A garanciát szolgáltatjuk, nem megveszik az emberek; a szolgáltatást a gyár fizeti, nem pedig a felhasználó. A magyar jogi háttérnek és a felhasználók, a gazdák igényeinek 100%-ban megfelelő garanciát és szavatosságot, sőt egyedi elbírálás alapján 24 órán belül cseregépet biztosítunk a javítás idejére az ügyfeleknek.

A vevői elvárásoknak megfelelően napi 24 órában hívható vevőszolgálattal és 25 technikussal, szervizzel állunk rendelkezésre, az egész ország területére kiterjedő szervizhálózat mellett.

Új és használt gépeinket telephelyünkön a gazdák megtekinthetik és kipróbálhatják. Új gépek esetén minimum 1 év teljes körű garanciát plusz 2 év fődarab-szavatosságot biztosítunk a gépekhez. Használt gépek esetén 6 hónap a részleges garancia időtartama.

A gépeket, miután beérkeztek, teljes körűen átvizsgáljuk. Amennyiben valamilyen hiányosságot, vagy hibát észlelünk a gépeken, azt kijavítjuk. A gépeket átadásra felkészítjük, az esetleges egyedi felszereltségeket kialakítjuk, illetve felszereljük. Ennek köszönhetően 100%-os gépet adunk át ügyfeleinknek.

Az ODISYS által kínált új (0–10 üzemórás), demó kategóriás (10–300 üzemórás), vagy használt gépek (300 üzemóra fölött) csak alapos átvizsgálás után kerülhetnek a gazdákhoz; ha felújításra van szükség, akkor azt is elvégezzük a gépeken – természetesen ez a gépek árán is mutatkozik, annak függvényében, hogy milyen mértékű javításra volt szükség. Az elvégzett munkákra garanciát vállalunk és tanúsítványt adunk róla ügyfeleinknek. Szívesen foglalkozunk John Deere, Valtra, Renault/Claas gépek javításával, szervizelésével. Ezekhez a márkákhoz kiképzett szakembergárdával rendelkezünk.

Referenciáinkra hivatkozva bővebb felvilágosításért keressen bennünket bizalommal!


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?