Stela csúcsminõség – Pannonagri garancia

Agro Napló
Társaságunk 1994 óta foglalkozik vezetõ nyugat-európai gyártóktól származó, csúcsminõségû szárító-, tisztító-, tároló- és anyagmozgató technológiák magyarországi telepítésével. A minõséget sok évtizedes hazai és külföldön szerzett tervezõi, fejlesztõi és kivitelezõi gyakorlatunk garantálja.
Az elmúlt években 60 db német STELA mezőgazdasági szárítóberendezést építettünk fel 1-35 t/h kapacitású méretekben (kukoricában, 25%-15%). A STELA berendezéseket a minőségi szárítás mellett alacsony fajlagos szárítási költségek, takarékos energiafelhasználás, maradványhő visszavezetés jellemzi.

Világújdonság, hogy a szárítási folyamatot, a kijövő termény nedvességét számítógép által vezérelt ON-LINE automatika szabályozza, amely az eddigi gyakorlattal ellentétben nem a termény hőmérsékletéből következtet a nedvességtartalomra, hanem magas frekvenciájú impulzusok kibocsátásával elektromágneses mezőt hoz létre és az impulzusok terjedését piko másodpercekben méri. Ezen adat alapján mintegy két köbdeciméter terménymennyiségben közvetlenül átlagos nedvességtartalmat határoz meg, és ennek alapján szabályozza a teljes szárítási folyamatot.

A gabonaszárító tornyokon kívül kínálunk mobil, valamint szalagos és lapátos kivitelû STELA berendezéseket, melyek alkalmasak élelmiszer, ipari-vegyipari termékek szárítására, kezelésére is.

Egy szárítótelep létrehozása nemcsak a szárítótornyot, de a hozzá kapcsolódó technológiai berendezéseket is tartalmazza. E tekintetben is maximálisan ki tudjuk vevőink igényeit elégíteni. Termékskálánkon kiváló érték-ár arányú minőségi berendezések találhatóak.

- a francia MAROT tisztítók, melyek bármilyen fajta termény osztályozásra, elő- és utótisztítására alkalmasak.
- a spanyol SYMAGA cég termékei, mely silók és tárolástechnológia területén az egyik legjobb minőséget garantálja.
- a svéd SKANDIA szállítógépek, melyek megbízható és kíméletes anyagmozgatást biztosítanak.

A szárítók és a kapcsolódó technológia berendezései maximálisan megfelelnek az EU által támasztott termékminőségi és környezetvédelmi előírásoknak.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre, a létrehozott beruházások „utógondozására”, amelynek keretén belül telepeinket szárítási szezon előtt évente felülvizsgáljuk és minősítjük, javaslatokat teszünk a szükséges karbantartási és javítási munkákra, megbízás esetén ezeket elvégezzük. Szezonban 24 órás szervizügyeletet tartunk.

Minden évben szakmai továbbképzést szervezünk a szárítókezelők részére, amely során gyakorlati és elméleti teszttel mérjük le felkészültségüket.

A minőség javítása, és a mûszaki megoldások korszerûsítése érdekében folyamatos fejlesztőmunkát végzünk. Minden szárítási szezon végén összegezzük az üzemi tapasztalatokat. Ezek alapján fejlesztési javaslatokat teszünk a gyártónak, és kikényszerítjük ezek gyakorlati bevezetését az új modellekbe. Évente jelentkezünk mûszaki újdonságokkal.

Szervizszolgálatunk méltán örvend jó hírnek az ország egész területén, hiszen olyan kiképzést adunk az üzemeltetőknek, amely után bármely üzemeltetési probléma esetén mobiltelefon közvetítésével is üzemben tudjuk tartani telepeinket, amíg szaktanácsadónk legkésőbb 12 órán belül a helyszínre ér.

Sikerünk zálogának a kiváló mûszaki megoldások és a minőségi berendezések szállítása mellett a partnerekkel kialakított napi kapcsolatot tartjuk.

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK A
NEMZETKÖZI BÁBOLNAI GAZDANAPOKON
2001. SZEPTEMBER 12-TŐL 15-IG,
A SZÍNSOR 29 SZÁMÚ PAVILONUNKBAN!!!

PANNONAGRI KFT.
2890 Tata, Bláthy Ottó u. 2. ½
Tel: 34/487-111, Fax: 34/487-222
E-mail: pannonagri@matavnet.hu
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!